Om  
Carsten With Thygesen

Bestyrelse til Markedsmodningsfonden udpeget

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) har udpeget ny bestyrelse til Markedsmodningsfonden, og Carsten With Thygesen, der tidligere har ledet HedeDanmark, har fået formandsposten. 

Sara Ridder

Carsten With Thygesen, der i december 2015 forlod HedeDanmark efter 18 år som chef, skal nu stå i spidsen for Markedsmodningsfonden. Det er erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V), der har udpeget den 51-årige Carsten With Thygesen til posten. 

Foreningen arbejder med vækst og beskæftigelse i Danmark ved at få virksomheders innovative produkter hurtigere på markedet. Det kan også være modning af serviceydelser, innovative offentlige indkøb og erhvervspartnerskaber. Derudover arbejder fonden med at fremme digitalisering og automatisering i små og mellemstore produktionsvirksomheder, og på finansloven for 2016 er der afsat 58 mio. kroner til fonden.

"Jeg er glad for, at Carsten With Thygesen har takket ja til at stå i spidsen for Markedsmodningsfondens nye bestyrelse. Fonden løser en vigtig samfundsmæssig opgave med at få nye innovative produkter hurtigere ud på markedet. I det kommende år vil fonden have særligt fokus på projekter inden for automatisering og digitalisering og vil derigennem bidrage til at skabe og fastholde produktionsarbejdspladser i hele Danmark,” siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) i en pressemeddelelse.

Carsten With Thygesen er desuden næstformand i Realdania. 

De følgende bestyrelsesmedlemmer, der er udpeget, er:

Claus Jensen, Forbundsformand, Dansk Metal
Jan Mikkelsen, Direktør, Wiley X Europe LLC
Lars Jensen, Stifter og præsident, Eltronic
Peter Bøgh Petersen, Adm. direktør, Dykon
Thomas Olsen, Rådgiver og investor
Tine Thygesen, Investor og iværksætter
Trine Winterø, Direktør, MedTech Innovation Center

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Carsten With Thygesen

Formand, Skovrådet, næstformand, RealDania, fhv. adm. direktør, HedeDanmark
cand.silv. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1989), hd (CBS 1991), emba (SIMI 1995)

0:000:00