Denne uge på Miljø (46)

DET SKER: Miljøminister Ida Auken (SF) er kaldt i samråd i Miljøudvalget om vandplanerne. Derudover byder ugen blandt andet på Kemiens Dag, KL’s Skybrudskonference samt 1. behandling af tre lovforslag fremsat af miljøministeren.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Mandag d. 14. november deltager miljøministeren i en paneldiskussion på Berlingske Media sammen med Søren Pind (V). Samme dag skal hun holde et møde med en række borgmestre om Nationalpark Skjern Å. Ministeren vil holde en tale i forbindelse med mødet.

Tirsdag d. 15. november deltager ministeren i KL's Skybrudskonference i Kolding. Her vil hun holde et oplæg om skybrud og klimatilpasning - mål og initiativer.

Onsdag d. 16. november deltager Ida Auken i Kemiens Dag, der bliver afholdt på Nationalmuseet. Ministeren går på talerstolen kl. 11.30 med et oplæg om kemikalier og miljøudfordringer. Derefter kårer hun vinderne af konkurrencen i forbindelse med FN's internationale kemiår. I Danmark er kemiåret blandt andet blevet markeret ved en filmkonkurrence for gymnasieklasser og folkeskolens 8.-10. klasser, og det er vinderen af denne konkurrence, som ministeren skal kåre.

Torsdag d. 17. november er miljøministeren blevet kaldt i samråd i Miljøudvalget om vandplanerne. Her skal ministeren blandt andet oplyse, om regeringen ved klassificeringen af de danske vandløb har taget højde for klimaforandringer. De nærmere detaljer om torsdagens samråd kan læses under næste punkt.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00