Denne uge på Miljø (47)

DET SKER: Miljøminister Ida Auken (SF) holder tale i forbindelse med Landbrug & Fødevarers Landsformandsorganisationsmøde. Derudover byder ugen på et åbent samråd i Miljøudvalget samt årets Økologi-Kongres.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Mandag 21. november har miljøminister Ida Auken takket ja til at fælde det kommende rådhusjuletræ, der står i Store Dyrehave i Gribskov. Ministeren skal fælde træet sammen med partifællen Ayfer Baykal, der er teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune. 

Tirsdag 22. november er miljøministeren meduddeler i forbindelse med Danish Bike Award i Cirkusbygningen.

Onsdag 23. november holder miljøminister Ida Auken en tale i forbindelse med Landbrug og Fødevarers Landsformandsorganisationsmøde. Ministeren går på talerstolen ca. kl. 11.30.

Folketinget
Onsdag 23. november er der åbent samråd i Miljøudvalget i forbindelse med udvalgets møde. Udvalget har kaldt klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard (R) i samråd om Energistyrelsens kontrolbesøg af United Plantations i Malaysia. Miljøudvalget har bedt ministeren om at redegøre for, om han mener, at Energitilsynets besøg hos United Plantations lever op til kravene for et uafhængigt og uvildigt tilsyn, samt om den efterfølgende redegørelse for besøget er retvisende og fyldestgørende.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00