Denne uge på Miljø (48)

DET SKER: Miljøminister Ida Auken (SF) holder tale ved Danmarks Naturfredningsforenings konference om havmiljø. Derudover byder ugen blandt andet på behandling af tre lovforslag, der har betydning for miljøområdet.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Tirsdag 29. november skal miljøminister Ida Auken (SF) holde tale i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforenings konference om havmiljø, der afholdes i anledning af 25-året for de døde hummere og tager et miljøpolitisk og miljøfagligt tilbageblik på tiden fra Vandmiljøplan 1 til i dag.

Torsdag 1. december skal miljøministeren på Folketingets talerstol i forbindelse med 1. behandlingen af to lovforslag, som hun selv har fremsat. De nærmere detaljer vedrørende de to lovforslag kan læses under næste punkt.

Samme dag skal ministeren til møde i miljøudvalget, hvor hun sammen med embedsmænd fra Miljøministeriet skal gennemgå FFL 2012 (§ 23 - Miljøministeriet) for udvalget.

Folketinget
Tirsdag 29. november fremsætter skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) et lovforslag, der har relevans for miljøområdet.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00