Denne uge på Miljø (49)

DET SKER: Fem lovforslag fra miljøminister Ida Auken (SF) skal til behandling i Folketingssalen. Derudover byder ugen blandt andet på et arrangement, hvor dagsordenen på miljøområdet under det danske EU-formandskab bliver diskuteret.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]
Ministeren
Torsdag 8. december skal miljøminister Ida Auken på Folketingets talerstol i forbindelse med behandlingen af fem lovforslag, som hun selv har fremsat. Der er tale om 1. behandling af to lovforslag og 2. behandling af tre lovforslag. De nærmere detaljer vedrørende de fem lovforslag kan læses under næste punkt.

Fredag 9. december skal ministeren deltage i en præmieoverrækkelse på Zahles Gymnasieskole. Hun skal overrække førstepræmien til vinderne af konkurrencen REN UGE, hvor mere end 2.000 elever har deltaget ved at indsende en elektronisk affaldsavis. Årets landsvinder blev 6.B på N. Zahles Gymnasieskole, og det er denne pris, som ministeren tager ud på skolen for at overrække.

Folketinget
Onsdag 7. december er der møde i Skatteudvalget. Blandt punkterne på dagsordenen er en gennemgang af to lovforslag fra skatteministeren, der har relevans for miljøområdet. Det drejer sig dels om L 32 (Højere afgift på luftforurening fra NOx m.v.) samt L 34 (Regulering af løbende bilafgifter og andre afgifter m.v.).

Torsdag 8. december afholdes der møde i Miljøudvalget. På dagsordenen er modtagelse af deputationer, gennemgang af og fastlæggelse af tidsplaner for følgende lovforslag L 41 (Om lov om kemikalier) og L 42 (Om landinspektørvirksomhed) samt en gennemgang af evt. EU.bilag.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00