Denne uge på Miljø (5)

DET SKER: Denne uge skal ministeren på europæisk hovedstadsrundtur. Ellers byder ugen bl.a. på fyraftensmøde hos Dansk Energi og Skybrudspolitisk konference.
Foto: Colourbox
Fakta

 

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Fra mandag 30. januar til tirsdag 31. januar skal miljøminister Ida Auken (SF) på hovedstadsrundtur til Spanien, Frankrig og Belgien i forbindelse med det danske EU-formandskab. Begge dage er afsat til rundturen. Det har ikke været muligt at få oplyst ministerens kalender for resten af uge. 

Folketinget
Torsdag 2. februar er der møde i Miljøudvalget. På dagsordenen er blandt andet modtagelse af en deputation fra en gruppe borgere i Hvidovre vedrørende placering af fire kæmpevindmøller på Vestamager. Derudover skal udvalget gennemgå og foretage en politisk drøftelse af følgende lovforslag: L 41 (Om lov om kemikalier) og L 42 (Om landinspektørvirksomhed).

Andre arrangementer
Onsdag 1. februar afholder DANVA det første af to Forsyningstræf, der henvender sig til personer, som arbejder med praktisk vedligehold og service, praktisk drift, administration samt kundeservice/kommunikation. Dette forsyningstræf afholdes på Comwell Roskilde.

Målet med forsyningstræffet er at skabe et forum, hvor man gennem oplæg og erfaringsudveksling kan få styrket både fagligheden og fællesskabet. Forsyningstræf bliver afholdt som et dagsarrangement, der afvikles i tre parallelle spor: Administration, vand og spildevand.

Dagen byder på en række fagspecifikke emner i de enkelte kategorier samt et fælles indlæg.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00