Denne uge på Miljø (50)

DET SKER: Miljøminister Ida Auken (SF) er både kaldt i samråd om overimplementering af EU's vandrammedirektiv samt det kommende rådsmøde om miljø. Derudover byder ugen på en DAKOFA-konference om fremtidens forbrændingsanlæg.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Mandag 12. december skal miljøminister Ida Auken til stormøde om vandplanerne. Det er Landbrug & Fødevarer, som har arrangeret stormødet, der finder sted i Korsør.

Fra tirsdag 13. december til onsdag 14 december skal ministeren på rundrejse i Europa, hvor hun skal mødes med flere af sine ministerkolleger. Ida Auken skal blandt andet til Prag og Budapest.

Torsdag 15. december skal Ida Auken i Folketingssalen i forbindelse med 3. behandlingen af tre lovforslag, som hun selv har fremsat.

Det drejer sig om forslag til lov om planlægning og forskellige andre love (L 13), forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse (L 14) samt forslag til lov om ændring af lov om beskyttelse af havmiljøet (L 15). De nærmere detaljer vedrørende de tre lovforslag kan læses under næste punkt.

0:000:00