Ellemann efterlyser finansiering til stort rødt slagnummer efter første grønne regeringsforhandlinger

Venstre tvivler på finansieringen af rød bloks fælles ønske om at beskytte drikkevandet efter de første regeringsforhandlinger om det grønne område. CO2-afgift på landbruget og klimamål var temaer på dagsordenen.  

V-formand Jakob Ellemann-Jensen havde torsdag taget partikollegaerne Marie Bjerre og Troels Lund Poulsen med til forhandlingerne med Mette Frederiksen (S).  
V-formand Jakob Ellemann-Jensen havde torsdag taget partikollegaerne Marie Bjerre og Troels Lund Poulsen med til forhandlingerne med Mette Frederiksen (S).  Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

Det er vigtigt at beskytte drikkevandet, men der skal mere end høje ambitioner til, hvis Venstre skal overtales til at skrive under på rød bloks helt store grønne slagnummer fra valgkampen.

Det meddelte formand Jakob Ellemann-Jensen (V), efter at han torsdag havde været til møde i knap to timer hos kongelig undersøger Mette Frederiksen (S) i Statsministeriet.

Det er spændende, hvor man vil finde pengene til at tage 200.000 hektar ud, fordi så bliver der tale om noget af en erstatning.

Jakob Ellemann-Jensen (V)
Formand

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024