Jacob Bjerregaard stopper som borgmester

EXIT: Fredericia-borgmesteren og formanden for KL’s Miljø- og Forsyningsudvalg, Jacob Bjerregaard, stopper som borgmester.

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) siger farvel til politik.

Det skriver han tirsdag aften på Facebook.

”Jeg er stolt og ydmyg over de 7 år, hvor jeg har fået lov til at tjene fredericianerne, og jeg har nydt hvert et sekund,” skriver han.

Her fremgår det også, at han har takket ja til et job i det private erhvervsliv, og at han stopper i dansk politik ved udgangen af januar 2021.

”Jeg er glad og stolt, fordi jeg har sagt ja tak til en enormt spændende stilling som Director i Advice A/S med opstart 1. februar 2021,” skriver han og fortsætter:

”Jeg kommer til at få et særligt ansvar for arbejdet med bæredygtighed og grøn omstilling, hvilket har fyldt mere og mere i min borgmestergerning de senere år – både i Fredericia og som formand for KL’s Miljø- og Forsyningsudvalg. Jeg ser meget frem til at blive en del af et kompetent og dedikeret team.”

Jacob Bjerregaard har været borgmester i Fredericia siden 2014. Inden da nåede han at sidde i Folketinget tre år. Efter kommunalvalget i 2017 blev han formand for KL’s Miljø- og Forsyningsudvalg, der dermed skal have ny formand.

 

Forrige artikel Her er reaktionerne på finansloven: ”Vi er en lille smule nervøse for urørt skov” Her er reaktionerne på finansloven: ”Vi er en lille smule nervøse for urørt skov” Næste artikel Wermelin klar med plan for cirkulær økonomi Wermelin klar med plan for cirkulær økonomi