Om  
Rasmus Kjær

Københavns Universitet udpeger forstander til Skovskolen

Københavns Universitet har valgt Rasmus Kjær som forstander for Skovskolen, der er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning. Han har siden november været konstitueret i rollen. 

Rasmus Kjær er Skovskolens nye forstander. Skovskolen er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet.
Rasmus Kjær er Skovskolens nye forstander. Skovskolen er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet.Foto: Pressefoto/Københavns Universitet
Sabine Dybdahl Christoffersen

Konstitueret forstander Rasmus Kjær bliver fast forstander for Skovskolen, der er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet. Det oplyser universitetet i en pressemeddelelse.

"Skovskolen har et helt særligt studie- og uddannelsesmiljø, hvor faglighed, undervisning og samvær går hånd i hånd," udtaler Rasmus Kjær, der fortsætter:

"Vi skal prioritere vores faglige identitet og fællesskab og skabe en stærk sammenhæng på tværs af vores lokaliteter på Skovskolen Eldrupgård på Djursland og på Skovskolen Nødebo i Nordsjælland." 

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00