KTC får ny formand

NAVNE: Direktør for økonomi og teknik i Hillerød Kommune, Lars Mørk, er valgt som ny formand for Kommunalteknisk Chefforening.  

KTC har ny formand klar, der skal stå i spidsen for foreningen. Valget er faldet på Lars Mørk, der er direktør for økonomi og teknik-forvaltningen i Hillerød Kommune. Lars Mørk skal afløse nuværende formand, Søren Gais Kjeldsen, som er direktør i Aalborg Energi Holding A/S. Søren Gais Kjeldsen har været formand siden 2014. 

Det skriver KTC i en pressemeddelelse

"KTC er en vigtig forening, som nationalt og over for regering og centraladministration kan italesætte teknik- og miljøområdet. Det er på teknik- og miljøområdet, rammerne for velfærden i Danmark skabes, og KTC skal være en aktiv deltager i samfundsdebatten. Det glæder jeg mig rigtig meget til at føre videre i samarbejde med faggrupperne og bestyrelsen," udtaler Lars Mørk ifølge pressemeddelelsen. 

Lars Mørk har været ansat i Hillerød Kommune siden 2013. Han er 51 år og er uddannet cand.merc. fra CBS. 

Lars Mørk har tidligere i karrieren været teknisk direktør i Ringsted Kommune og afdelingschef i Køge Kommune. Han har også tidligere været ansat i Færdselsstyrelsen og i Rådet for Sikker Trafik.

 

 

Forrige artikel Rød blok vil sende flere penge til forbrugernes kemivagthund Rød blok vil sende flere penge til forbrugernes kemivagthund Næste artikel Esben Lunde sender miljø- og naturrådgivning i udbud Esben Lunde sender miljø- og naturrådgivning i udbud
Søren Hermansen om den grønne omstilling: Vi har ikke lært en skid

Søren Hermansen om den grønne omstilling: Vi har ikke lært en skid

FEATURE: Eventyret om Samsøs transformation fra oliehungrende lokalsamfund i knæ til hele verdens grønne solstrålehistorie kan ikke fortælles uden Søren Hermansen. Hans opskrift på den grønne omstilling handler om lokal forankring og medejerskab. Politik giver han til gengæld ikke meget for.