Økologiske varer smager bedst

Dokumentation
Nyheder fra Økologisk Landsforening den 13. juni 2007 Økologiske varer smager bedst Morgenavisen Jyllands-Posten har foretaget en stor kvalitets- og smagsundersøgelse af over hundrede økologiske og konventionelle fødevarer. Konklusionen er, at økologiske dyrknings- og opdrætsmetoder forbedrer smagen. Læs mere på http://www.okologi.dk/ Cateringbranchen har succes med økologi Interessen for økologi slår nu for alvor igennem i storkøkkener og kantiner. Det kan mærkes hos cateringfirmaerne, der alle kan berette om voldsom vækst i de økologiske varenumre. Læs mere på http://www.okologi.dk/ Tilmeld dig som vært ved Høstmarked Vær med til at vise økologien frem! Økologiske landmænd kan nu tilmelde sig som værter ved Økologisk Høstmarked 2007. I år holdes Høstmarkederne den 1. og 2. september. Læs mere på http://www.okologi.dk/ Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmailen ? klik på linket herunder: http://www.okologi.dk/mailerpro204/r.asp?l=3&a=uc&[email protected]

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00