Seks organisationer indgår samarbejde om udbygningen af havvind

"Med det nye partnerskab (Partnerskab for Havvind) samler vi stærke kræfter, viden og kompetencer, og vil sammen være med til at sikre Danmarks grønne førerposition," siger Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør i Dansk Industri.

Dansk Industri, Green Power Denmark, Brintbranchen, Dansk Metal, Danske Rederier og Forsikring & Pension har indgået et nyt samarbejde om udbygningen af havvind, Partnerskab for Havvind. 
Dansk Industri, Green Power Denmark, Brintbranchen, Dansk Metal, Danske Rederier og Forsikring & Pension har indgået et nyt samarbejde om udbygningen af havvind, Partnerskab for Havvind. Foto: Partnerskab for Havvind, DI
Carl Andersen

Dansk Industri, Green Power Denmark, Brintbranchen, Dansk Metal, Danske Rederier og Forsikring & Pension har indgået et partnerskab, i ønsket om at styrke den grønne omstilling i Danmark. Samarbejdet bliver kaldt for Partnerskabet for Havvind.

Det skriver Dansk Industri i en pressemeddelse på vegne af partnerskabet. 

Partnerskabet skal med egne ord sikre, at Danmark får udnyttet sit fulde potentiale for havvind, ligesom det skal være med til at sikre, at vi når klimamålet i 2030. 

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00