VKR er utopi

DEBAT: De Konservatives miljø- og finansordfører, Christian Wedell-Neergaard, slår fast, at De Konservative er fundamentalt uenige med De Radikale på vigtige områder. Samtidig har Dansk Folkeparti vist sig som en stabil partner, skriver han.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Skulle vi ændre den folkeskolelov, som vi har været så stolte af? Skulle vi ændre på skattestoppet og gennemføre skattestigninger for husejerne som De Radikale foreslår? Nej – det vil vi ikke.

Christian Wedell-Neergaard
Christian Wedell-Neergaard,
Miljø- og finansordfører (K)

Det var ikke overraskende, at de Radikale forlader den Socialdemokratiske skude, som i øjeblikket synes at være ramt af et omfattende havari.

Det er en taktisk manøvre for at komme fri og sikre den fortsatte fremgang i meningsmålingerne. Det har ført til mange spekulationer om en VKR-regering efter næste valg. Men det er den rene utopi.

Hvad nytter det med Marianne Jelved som statsministerkandidat? Set fra et konservativt synspunkt er det fuldstændig ligegyldigt. Det er den politik, der føres, der er afgørende og vi er fundamentalt uenige med De Radikale på en række områder som skole, skat, udlændinge og retspolitikken.

0:000:00