Rosa Lund
 svarer 
Søren Pape Poulsen

Rosa Lund (EL) spørger justitsministeren, Søren Pape Poulsen, om ministeren kan oplyse om mulighederne for, at en indsat, som af Kriminalforsorgen skønnes som værende radikaliseret, ekstremistisk eller i risiko for at blive det, kan få efterprøvet denne klassificering

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 21, Spørgsmål 2
Vil ministeren oplyse om mulighederne for, at en indsat, som af Kriminalforsorgen skønnes som værende radikaliseret, ekstremistisk eller i risiko for at blive det, kan få efterprøvet denne klassificering, som i flere henseender kan få indgribende konsekvenser for hans/hendes afsoningsforhold?

Svar fra tirsdag den 20. november 2018
Der henvises til den samtidige besvarelse af spørgsmål nr. 1 vedrørende forslag til lov om ændring af lov om fuldbyrdelse af straf m.v., retsplejeloven, straffeloven og lov om folkeskolen (Forhold for indsatte i kriminalforsorgens institutioner, varetægtssurrogat m.v.) (L 21).

0:000:00