Christoffer Aagaard Melson
 svarer 
Dan Jørgensen

Christoffer Aagaard Melson (V) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Dan Jørgensen, om en eventuel ændring af den foreslåede § 26 a om machine to machine-kommunikationstjenester, således at en eventuel fremtidig udmøntning af bemyndigelsen forelægges Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 42, Spørgsmål 18
Vil ministeren overveje at ændre den foreslåede § 26 a om machine to machine-kommunikationstjenester, således at en eventuel fremtidig udmøntning af bemyndigelsen forelægges Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget? Spørgsmålet stilles, da ministeren i sit svar på spørgsmål 6 oplyser, at det ikke på nuværende tidspunkt er muligt at estimere de erhvervsøkonomiske konsekvenser, fordi udmøntningen af bemyndigelsen afhænger af, om telebranchen selv indgår en aftale.

Svar fra tirsdag den 17. november 2020
Hvis det skulle vise sig nødvendigt at udmønte bemyndigelsen, vil det give god mening at drøfte et evt. udkast til kommende regler med Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget, inden reglerne sendes i høring.

Det er samtidig vigtigt for mig at understrege, at en evt. fremtidig udmøntning af bemyndigelsen vil ske i dialog med telebranchen, som vil blive inddraget i processen og arbejdet med et konkret løsningsforslag.
0:000:00