svarer 
Dan Jørgensen

Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, Dan Jørgensen, om der findes data, som indikerer, at der er påviste negative effekter fra den trådløse teknologi i forbindelse med udrulning af 4 G

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 42, Spørgsmål 28
Vil ministeren oplyse, om der findes data, som indikerer, at der er påviste negative effekter fra den trådløse teknologi i forbindelse med udrulning af 4 G? Ministeren bedes i givet fald redegøre for disse.

Svar fra mandag den 23. november 2020
Det er Sundhedsstyrelsens vurdering, at man ikke skal være bekymret for sit helbred, når man bruger trådløs teknologi, herunder 4G og 5G.

Det er endvidere Sundhedsstyrelsens vurdering, at der ikke er forskel i sundhedsrisici for 5G i forhold til 3G og 4G. Det væsentlige er at sikre, at grænseværdierne bliver overholdt.
0:000:00