Partnerskaber og Events
Planlæg jeres næste event sammen med et af landets førende medie- og videnshuse. Vi sætter strøm til den politiske samtale, afholder debatter og konferencer og skubber til samfundsudviklingen gennem vedkommende nationale og internationale events.

Mulighederne hos os

Skal vi sætte scenen for jer? Vi afholder over 100 arrangementer om året i samarbejde med offentlige, private og frivillige organisationer og virksomheder i Danmark og udland. Vi har stor erfaring med alle typer af events i vores attraktive faciliteter:

  • Paneldebatter
  • Foredrag
  • Prisuddelinger
  • Konferencer
  • Kurser
  • Lanceringer
  • Receptioner
  • Webinarer
  • Podcasts
  • Netværksarrangementer

Lej vores gårdscene

Vores smukke overdækkede gård i det indre København giver både mulighed for klassiske eventformater med fokus rettet mod scenen og for arrangementer, hvor netværk, videndeling og læring er i centrum.

Gården er udstyret med et helt nyt flerkamera- og lydsystem, og vi stiller en videoproducer til rådighed for jer for at sikre professionel produktion, livestreaming og videooptagelse af arrangementet.

Der er plads til 100 siddende eller 125 stående samt mulighed for at skærme af for et mere intimt rum. Til alle arrangementer i gården er der mulighed for at nyde god mad og drikke.

Event i gårdenEvent i gårdenEvent i gårdenEvent i gårdenEvent i gården

Lej et konferencelokale

Vi kan også lægge hus til jeres arrangement i rolige omgivelser i en unik og charmerende konferencesal med store vinduer og fritliggende hanebjælker. Her har vi plads til 90 siddende eller 120 stående.

Salen, som er udstyret med scenepodium og professionel teknik, kan både bruges til konferencer, møder og sociale arrangementer.

I tillæg til konferencesalen er der også mulighed for at disponere over et mindre gruppe- eller mødelokale til eksempelvis break-out sessioner eller workshops. Lokalet har 18 siddepladser.

Lej et TV-studie

Når lyd og billede går op i en højere enhed, kan I fokusere på dét, I skal formidle. Vores team af videoproducere sørger for faciliteterne og teknikken, næste gang I vil producere eller livestreame en udsendelse i høj kvalitet til et stort nationalt eller internationalt publikum.

Lej et lydstudie

Podcasts og speaks bliver bare bedre i et professionelt lydstudie. Vi har både studiet, teknikken og ekspertisen til dig, næste gang I skal optage.

Partnerskaber

Skal vi samarbejde om at sætte dagsorden, skabe netværk eller lancere ny viden? Vi skræddersyer eventet efter jeres behov og samarbejder naturligvis gerne om at skabe et stærkt og virkningsfuldt arrangement, som tager afsæt i jeres ønsker og vores omfattende erfaring med udvikling, panelsammensætning, marketing, deltagerhåndtering og ordstyring i Altinget og Mandag Morgen.

Udvalgte partnere

Udvalgte partnere
0:000:00