Om  
Katja Dahlberg

Banedanmark henter ny kommunikationschef fra Danmarks Naturfredningsforening

Katja Dahlberg er ny kommunikationschef i Banedanmark. Hun kommer fra en stilling som kommunikationschef i Danmarks Naturfredningsforening.

Benedicte Gjerding Dahlberg

Fra 1. juni 2019 får Katja Dahlberg ansvaret for udviklingen af Banedanmarks kommunikation. Hun starter nemlig som ny kommunikationschef i jernbaneselskabet. 

Det oplyser Banedanmark. 

Katja Dahlberg er uddannet cand.mag. i dansk og filosofi fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som kommunikationschef i Danmarks Naturfredningsforening. Inden da var hun kommunikationschef i Køge Kommune. 

Men nu skifter Katja Dahlberg spor til fremover at skulle lede de 20 medarbejdere i Banedanmarks kommunikationsafdeling, der til dagligt arbejder med blandt andet presse og kommunikation på tværs af de mange baneprojekter. 

En opgave, som hun glæder sig til. 

"Banen er en central nøgle i udviklingen af et bæredygtigt samfund, og kommunikation bliver en vigtig løftestang for den indsats. Banedanmark er en organisation i rivende udvikling med store ambitioner. Det glæder jeg mig til at være en del af", siger Katja Dahlberg.

Også Banedanmarks direktør, Per Jacobsen, ser frem til samarbejdet:

"Vores nye kommunikationschef har den erfaring, strategiske tænkning og det personlige drive, der skal til for at drive profileringen af Banedanmark og vores vision om at levere en jernbane i digital topform."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Katja Dahlberg

Kommunikationsdirektør, Banedanmark
cand.mag. i dansk og filosofi (Københavns Uni.)

0:000:00