Dansk Elbil Alliance skifter navn til Dansk E-mobilitet

Dansk Elbil Alliance vil satse på hele værdikæden inden for elektrisk transport og ikke udelukkende personbiler. Derfor skifter de navn til Dansk E-mobilitet.

Dansk Elbil Alliance skifter navn til Dansk E-mobilitet og vil lægge flere kræfter i hele værdikæden inden for grøn og elektrisk transport.
Dansk Elbil Alliance skifter navn til Dansk E-mobilitet og vil lægge flere kræfter i hele værdikæden inden for grøn og elektrisk transport.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Cindy Shummontien Green

Brancheorganisationen Dansk Elbil Alliance har valgt at skifte navn til Dansk E-mobilitet, fordi de i højere grad vil satse på hele værdikæden inden for grøn og elektrisk transport.

Det skriver Dansk E-mobilitet i en pressemeddelelse.

Navneændringen skal signalere, at alliancen har en bredere tilgang til elektrificering af alle dele af værdikæden. Dansk E-mobilitet vil i stedet samle vidensinstitutioner, bilproducenter, infrastrukturoperatører, trafikselskaber, energiselskaber og teknologileverandører i stedet for udelukkende at fokusere på elbiler.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024