Om  
Nicolai Eilstrup

Danske Maritime opruster med kommunikationschef

Nicolai Eilstrup er fra 1. august ny kommunikationschef hos Danske Maritime.

Amalie Bjerre Christensen

Det bliver den digitale transformation, som 35-årige Nicolai Eilstrup skal have fokus på i sin nye stilling som kommunikationschef i Danske Maritime.

Danske Maritime, der er brancheorganisation for leverandører af maritimt udstyr, services, skibsdesign og skibe er nemlig opsat på, at foreningen skal kunne understøtte og varetage medlemmernes interesse på de digitale platforme. Og derfor er en ny kommunikationschef nødvendig, vurderer foreningen.

”Mange sager starter i dag på nettet, eller udfaldet af dem kan fra den ene dag til den anden ændre fuldstændig karakter som resultat af den meningsudveksling, som sker online mellem politikere og resten af samfundet. Derfor er det vigtigt for den maritime industri at have en klar digital stemme. Den ser jeg rigtig meget frem til at være med til at udvikle sammen med et så kompetent hold som Danske Maritime,” siger Nicolai Eilstrup i en pressemeddelelse.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024