Denne uge på Transport (44)

DET SKER: Transportministeren mødes med formanden for Europa-Parlamentets TRAN-udvalg og underskriver desuden en aftale om en letbane i Aarhus. Derudover afholdes der Havnekonference med deltagelse af både ministeren og trafikordførerne.
Foto: Colourbox
Fakta

 

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

Ministeren
Mandag den 31. oktober skal transportminister Henrik Dam Kristensen (S) mødes med repræsentanter for Europa-Parlamentets TRAN-udvalg. Herefter underskriver ministeren i Transportministeriet en aftale om en letbane i Aarhus og slutter dagen af med et møde i Nordisk råd, der bliver afholdt i Landstingssalen.

Tirsdag den 1. november skal ministeren mødes med Bryan Simpson, formand for TRAN-udvalget i Europa-Parlamentet. Mødet finder sted i Transportministeriet. Onsdag den 2. november skal ministeren holde et oplæg ved HK-medlemsmødet, og han holder kvartalsmøde med Post Danmark torsdag den 3. november. 

Fredag den 4. november deltager transportministeren i Havnekonference 2011, som bliver arrangeret af Danske Havne og TØF i fællesskab. Transportministeren skal i forbindelse med konferencen holde et oplæg om de danske havnes rolle i fremtidens transportsystem. Samme dag skal ministeren mødes med repræsentanter fra Roskilde- og Køge kommune. Mødet foregår i Transportministeriet.

0:000:00