DI-boss: ”Jeg er ikke politiker. Derfor kan jeg tillade mig at sige noget, der er upopulært”

Hård hund eller blød mand? Habit eller hættetrøje? Lars Sandahl Sørensen er ikke let at sætte i bås. Mød DI-direktøren, som insisterer på at udfordre, som hele sit liv har været drevet af udlængsel, og som ser det som en af sine fremmeste opgaver at få Mette Frederiksen til at åbne sig for verden.

Lars Sandahl Sørensen er kendt i SAS Loungen, som han selv
var med til at indrette i sin seneste periode som topchef for flyselskabet. Før
interviewet hilser han på personalet, mens han viser rundt.
Lars Sandahl Sørensen er kendt i SAS Loungen, som han selv var med til at indrette i sin seneste periode som topchef for flyselskabet. Før interviewet hilser han på personalet, mens han viser rundt.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

Billedet af Lars Sandahl Sørensen i hættetrøje og t-shirt med teksten 'Men of quality don’t fear equality', bliver gengivet vidt og bredt.

DI-direktørens tweet med det politiske budskab om mere mangfoldighed i dansk erhvervsliv på kvindernes internationale kampdag 8. marts går rent ind hos modtagerne, fordi afsenderen er ærlig og autentisk.

Det mener han i hvert fald selv.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024