Om  
Stina Glavind

FDM får ny administrerende direktør efter 19 år

Siden 2003 har Thomas Møller Thomsen siddet på posten, som administrerende direktør hos FDM, men fra 2022 kommer der nyt blod ind i organisationen, når Stina Glavind overtager rollen.

Cindy Shummontien Green

Coops forhenværende koncerndirektør Stina Glavind skal være administrerende direktør hos FDM.

Det skriver FDM i en pressemeddelelse.

Stina Glavind kommer med mange års koncernledelseserfaring fra direktør hos både Coop og Carlsberg, hvor hun har været henholdsvis koncerndirektør og salgsudviklingsdirektør. Fra årsskiftet får hun det overordnede ansvar for Danmarks største forbruger- og interesseorganisation med over 260.000 medlemmer.

"Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen med at skabe nye, fordelagtige tilbud til bilisterne. Der er et virkelig godt fundament at bygge videre på. Især den grønne omstilling er vigtig, og derfor ser jeg også, at FDM har en vigtig samfundsmæssig rolle på det område, ligesom det åbner en masse muligheder for at videreudvikle FDM til gavn for medlemmerne," udtaler den tiltrædende direktør.

Hun overtager rollen som administrerende direktør fra Thomas Møller Thomsen, som har stået i spidsen siden 2003. Thomas Møller Thomsen fortsætter med at være tilknyttet FDM i afdelingen for Executive International Affairs.

Stina Glavind er uddannet cand.merc. i International Business fra Copenhagen Business School og tiltræder officielt stillingen som administrerende direktør 1. januar 2022.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stina Glavind

Adm. direktør, FDM
cand.merc. (CBS 2001), BA sprøk (CBS 1997),

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024