Fuldtonet EU-opbakning til Femern

BESØG: EU’s transportkommissær kommer fredag på besøg i Danmark. Det handler om at give fuld opbakning til Femern-projektet, siger hun.

Når transportkommissær Violeta Bulc besøger Danmark fredag, har hun masser af ros, men ingen nye penge med til Femern-projektet.
Når transportkommissær Violeta Bulc besøger Danmark fredag, har hun masser af ros, men ingen nye penge med til Femern-projektet.Foto: EU-Kommissionen
Michael HjøllundHjalte T. H. Kragesteen

Femern er et strategisk projekt, som EU støtter fuldt ud, og som vi er optagede af at bringe fremad.

Violeta Bulc
EU's transportkommisær
Fakta
EU's slovenske transportkommissær Violeta Bulc gæster fredag Danmark. Her møder hun transportminister Hans Christian Schmidt (V) og Folketingets transportudvalg. 

Hun holder også møder med den administrerende direktør for Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye og parterne bag Fermern (Sund & Bælt A/S, Femern A/S og Banedanmark). 

Slutteligt deltager EU-Kommissæren i et såkaldt "dialogmøde" med danske borgere, som afholdes på Nordatlantens Brygge.

Femern-projektet er vigtigt for EU-Kommissionen.

Derfor kommer EU’s transportkommissær Violeta Bulc fredag en tur til Danmark for at støtte op om det hårdt prøvede projekt.

”Som transportkommissær er en af mine prioriteter at stimulere investeringer i transport-infrastruktur, som kan levere sikker, klog og grøn mobilitet til vores borgere. Femern er sådan et projekt,” lyder det i en mail til Altinget.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00