Om  
Allan Thygesen

Mærsk vil have tidligere Google-chef i ledelsen

Den danske topchef Allan Thygesen står i spidsen for it-virksomheden Docusign og har tidligere været direktør i Google, hvor han havde ansvaret for Nord- og Sydamerika.

A.P. Møller-Mærsk foreslår Allan Thygesen som nyt medlem af bestyrelsen, når rederikoncernen holder generalforsamling 14. marts.
A.P. Møller-Mærsk foreslår Allan Thygesen som nyt medlem af bestyrelsen, når rederikoncernen holder generalforsamling 14. marts.Foto: Suamy Beydoun/AP/Ritzau Scanpix
Sophie Bavnhøj

Den danske shippingkoncern A.P. Møller-Mærsk indstiller topchefen Allan Thygesen som nyt medlem af bestyrelsen, skriver Shippingwatch.

Allan Thygesen er administrerende direktør for den amerikanske it-virksomhed Docusign, der tilbyder elektroniske kontrakter og underskrifter.

Den danske topchef har tidligere arbejdet i en række start-up-virksomheder i Silicon Valley, Californien, USA, samt den store kapitalfond Carlyle og Google, hvor han som direktør havde ansvaret for Nord- og Sydamerika. Siden oktober 2022 har han stået i spidsen for det børsnoterede Docusign.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00