Om  
Allan Andersen

Ny sekretariatschef i Landdistrikternes Fællesråd

50-årige Allan Andersen er ny sekretariatschef for Landdistrikternes Fællesråd og forlader dermed sin stilling som kontorchef i Dansk Transport og Logistik.

Nikita Selvig

Det bliver 50-årige Allan Andersen, der fremover skal stå i spidsen for Landdistrikternes Fællesråds sekretariat i Egtved. Det skriver Landbrug Øst.

Han forlader dermed Dansk Transport og Logistik, hvor han igennem de seneste fem år har rådgivet danske vognmænd. Det er dog ikke en uerfaren herre udi landdistriktsudvikling, der har sat sig i chefstolen, siger formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard ifølge avisen: 

"Allan Andersen har en både stor og bred ledelseserfaring, mange relevante organisatoriske kompetencer, et indgående kendskab til landdistrikternes udfordringer og ikke mindst et brændende engagement. Vi har i bestyrelsen fuld tillid til, at Allan Andersen kan videreudvikle organisationen og sikre, at vores 2020-strategi bliver implementeret."

Allan Andersen tiltrådte stillingen 1. januar. Her afløste han Kirsten Bruun, som valgte at fratræde stillingen som sekretariatschef og i stedet fortsætte som seniorkonsulent i organisationen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Allan Andersen

Fhv. adm. direktør, Landdistrikternes Fællesråd
speditør, mini-MBA

0:000:00