Om Altinget: transport

OM OS: Altinget: transport leverer nyheder, debat og baggrund om dansk trafik- og transportpolitik.

Altinget: transport henvender sig til politiske aktører og andre, der har en særlig interesse i transportpolitik, og som i sit daglige virke har brug for at være velinformeret om politiske beslutninger og problemstillinger på området.

Derfor er journalistikken saglig, kritisk og søger at give læserne perspektiv på politiske beslutninger. Desuden leveres der dokumentation til læserne, når partierne eller regeringen kommer med nye udspil eller lander aftaler.

Fokus
Den journalistiske dækning af transportpolitik tager sit udgangspunkt i beslutninger og diskussioner i Folketinget med konsekvens for den danske transportsektor i bred forstand. Portalens interesseområde spænder således fra beslutninger om infrastrukturprojekter på både vej og bane, transportbranchens konkurrenceforhold, debatter om trængselsproblemer, samt sikkerheds- og miljøspørgsmål.

Derudover er transportområdet i vist omfang underlagt EU-regulering, hvorfor EU-processen også følges tæt.

Debat
Ud over den klassiske journalistiske dækning af dansk transportpolitik er Altinget: transport også et rum for debat. Hvor læserne kan komme til orde og bidrage til at højne kvaliteten af den politiske diskussion på området. Derfor kører der også et fast debatpanel på portalen, som indimellem suppleres af særlige debatstafetter om specifikke politiske emner.

Udgivelser
Altinget: transport udkommer hver mandag med overblik over den kommende uge og hver onsdag med debat om et aktuelt emne inden for transportområdet. Hver torsdag udsendes et nyhedsbrev med aktuelle analyser, nyheder, baggrund, interviews og portrætter.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 
www.nichehuset.dk/altinget