Pihl Lorentzen: Veje og skinner skal ind i valgkampen

INTERVIEW: Ved det kommende folketingsvalg skal transportpolitikken op blandt de vigtigste emner, mener Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen. Ikke mindst en stor tiårsplan for ny infrastruktur.

Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, vil arbejde for at bringe de næste ti års investeringer i infrastruktur ind i en kommende valgkamp.
Venstres transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen, vil arbejde for at bringe de næste ti års investeringer i infrastruktur ind i en kommende valgkamp.Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Altinget
Kim Rosenkilde

Vi skal til at varme op til en ny masterplan for investeringer i infrastruktur. Jeg satser på, at vi gør kunststykket fra 2009 efter.

Kristian Pihl Lorentzen (V)
Transportordfører

Til alt for mange folketingsvalg har transportpolitikken ligget og rodet rundt et godt stykke nede ad vælgernes liste over de vigtigste ting for, hvor de sætter deres kryds.

Men nu skal det være slut. Inden næste juni skal der være afholdt et folketingsvalg, og den her gang skal spørgsmål om veje, biler og tog gøres til et af de allervigtigste temaer.

Det er i hvert fald ambitionen hos Venstres mangeårige transportordfører, Kristian Pihl Lorentzen.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00