Ole Birk mister særlig rådgiver

NAVNE: Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesens (LA) særlige rådgiver Frederik Wiedemann stopper. Han skal i stedet være ny underdirektør for Kultur i Tivoli.

Fra 1. januar 2019 tiltræder Frederik Wiedemann som ny underdirektør for Kultur i Tivoli. 

Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse. 

Med stillingen som underdirektør for kultur i Tivoli kommer Frederik Wiedemann til at stå i spidsen for Tivolis kulturelle tilbud, herunder musik, teater, dans og events. 

Frederik Wiedemann afløser Nikolaj Koppel, der siden 2015 har varetaget Tivolis kultur- og underholdningstilbud. 

Frederik Wiedemann kommer fra en stilling som særlig rådgiver for transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA). En stilling, han har varetaget siden januar 2017.

Derudover har han tidligere været ansat som digital direktør hos Politiken og været direktør i flere digitale virksomheder. 

”Med Frederik Wiedemann på posten har vi fået en entreprenant underdirektør med masser af drivkraft til at skabe oplevelser, der skal understøtte Tivolis ambitioner om at være en helårsforretning og dermed også mindre vejrafhængig. I udviklingen af Tivoli kommer de kulturelle tilbud til at spille en væsentlig rolle i fremtiden, og her får Frederik en nøglerolle,” siger administrerende direktør for Tivoli Lars Liebst.

Frederik Wiedemann har også en fortid som embedsmand i Finansministeriet og Statsministeriet, ligesom han er medstifter af tænketanken Cepos. Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Forrige artikel Ole Birk støtter DSB-ledelsen i konflikten med de ansatte Ole Birk støtter DSB-ledelsen i konflikten med de ansatte Næste artikel Aftale om elbiler trækker ud: Aftale om elbiler trækker ud: "Der er gået Christiansborg-fnidder i den"