Om  
Louise Saabye Høst

Tidligere direktør i Metroselskabet bliver topchef hos Fjernvarme Fyn

Louise Høst er ny administrerende direktør i Fjernvarme Fyn. Hun kommer med en fortid fra Metroselskabet og Socialdemokratiets sekretariat.

Tidligere sekretariatschef i Socialdemokratiet Louise Høst er ny topchef i Fjernvarme Fyn.
Tidligere sekretariatschef i Socialdemokratiet Louise Høst er ny topchef i Fjernvarme Fyn.Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

"Fyn skal det være! Til december skifter jeg identitet fra Madam Metro til Fru Fjernvarme."

Sådan begynder Louise Høst sit opslag på Linkedin, hvori hun melder sin nye post som administrerende direktør i Fjernvarme Fyn.

"Fjernvarme er noget, vi er fælles om. Og når vi går sammen for at holde varmen, så har vi også kræfter og evne til at gøre det både klimaneutralt og til en pris, hvor folk kan være med. Det giver mening, og det vil jeg gerne bidrage til," skriver den nye direktør.

Høst siger dermed farvel til Metroselskabet & Hovedstadens Letbane efter ni år – langt størstedelen af disse som Plan- og Arbejdsmarkedsdirektør. Hun har tidligere været ansat i Socialdemokratiet som sekretariatschef og kampagnechef samt LO som kommunikationschef.

Herudover har Høst tidligere været tilknyttet Finansministeriet og Overborgmesterens sekretariat i Københavns Kommune.

"Jeg ser frem til det nye samarbejde. Louise har stor og værdifuld erfaring med samfundskritisk infrastruktur og med at håndtere store og komplekse processer, der kendetegner en virksomhed som Fjernvarme Fyn," fortæller bestyrelsesformand Mads Søndergaard Thomsen.

Louise Høst er i dag bestyrelsesmedlem i Dansk Standard og Energinet. Hun overtager direktørposten fra Kim Winther, der har fungeret som konstitueret administrerende direktør siden marts 2023.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Saabye Høst

Formand, Arbejdsmiljørådet, administrerende direktør, Fjernvarme Fyn
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2003)

0:000:00