Om  
Mogens Lykketoft

Mogens Lykketoft tiltræder Unicef Danmarks præsidium

Sammen med en række andre navne skal Mogens Lykketoft som en del af Unicef Danmarks Præsidium arbejde for at udbrede kendskabet til Unicefs arbejde.

Astrid Johanne Bjørnskov

Mogens Lykketoft tiltræder Unicefs Præsidium sammen med Mads Steffensen, Kasper Holten, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Kasper Hjulmand, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad. Det skriver Unicef Danmark i en pressemeddelelse.

Den tidligere S-partiformand, der i sin senere karriere blandt andet har været formand for Folketinget og FN’s generalforsamling, håber på at kunne gøre en forskel.

"Jeg kan forhåbentlig bidrage til, at endnu flere mennesker bliver opmærksomme på, at Unicef gør et uvurderligt arbejde, som kan tåle at modtage større bidrag, end det får nu," udtaler han i pressemeddelelsen.

"Der er ingen tvivl om, at Unicefs arbejde for børn er der, hvor vi hurtigst kan røre ved flest menneskers hjerter og dermed få samlet de ressourcer, der skal til for at gøre verden bedre.”

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mogens Lykketoft

Formand, Energinet Danmark, fhv. formand for Folketinget, fhv. MF (S), fhv. udenrigs- og finans- og skatteminister, fhv. partiformand, fhv. formand, FN's generalforsamling
cand.polit. (Københavns Uni. 1971)

0:000:00