5 råd: Få adgang til pressen på Folkemødet

OMTALE: Folkemødet giver dig fire dage i juni, hvor du står ansigt til ansigt med pressen. Men hvordan skal du henvende dig med den gode historie? Det får du fem bud på her.

Hvordan udnytter du kontakten til pressen på Folkemødet? Gør din historie Folkemøde-relevant, er et af de fem råd fra Mathias Holm Pedersen.
Hvordan udnytter du kontakten til pressen på Folkemødet? Gør din historie Folkemøde-relevant, er et af de fem råd fra Mathias Holm Pedersen. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Katja Beaula

Det er endnu engang blevet tid til årets Folkemøde på Bornholm. Tid til at mingle på den store græsplæne i Allinge, tid til politisk debat og tid til at få adgang til det samlede pressekorps. Men hvordan udnytter du taletiden på bedste vis?

Folkemødet er siden sin debut i år 2011 vokset gevaldigt. I dag finder du en bred repræsentation af folk fra den politiske elite og erhvervslivet. Men Folkemødet giver også en unik mulighed for at møde dagspressen ansigt til ansigt. Mathias Holm Pedersen er managing partner og seniorkonsulent i Holm Kommunikation, og her får du hans fem råd til, hvordan du bedst udnytter denne særlige situation.