Om  
Dan Jørgensen

Colombia tilslutter sig den globale Beyond Oil and Gas Alliance

Det sydamerikanske land er Latinamerikas fjerdestørste olieproducent. "Colombia er en regional frontløber, når det kommer til udfasning af olie og gasproduktion," siger minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik, Dan Jørgensen.

"Fra i dag vil vi fokusere vores indsats på at samarbejde med BOGA for at fremme ikke kun vores energiomstilling, men også vores økonomiske omstilling," udtaler Colombias mine- og energiminister, Omar Camacho.
"Fra i dag vil vi fokusere vores indsats på at samarbejde med BOGA for at fremme ikke kun vores energiomstilling, men også vores økonomiske omstilling," udtaler Colombias mine- og energiminister, Omar Camacho.Foto: Udenrigsministeriet
Frederik Gjersen Hansen

I forbindelse med global klimaminister Dan Jørgensens (S) besøg i Colombia, har landet tilsluttet sig den globale Beyond Oil and Gas Alliance (BOGA).

Det skriver Klima- Energi- og Forsyningsministeriet.

”Colombia er en regional frontløber, når det kommer til udfasning af olie og gasproduktion. Som en væsentlig producent er regeringens ønske om at udfase olie og gas et eksempel på internationalt lederskab på vejen mod en fossilfri verden," udtaler Dan Jørgensen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024