Fødselsdag: Klaus Løkkegaard fylder 60 år

Klaus Løkkegaard, sekretariatschef i Dacaar, fylder 60 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning et kort fødselsdagsinterview her.

Klaus Løkkegaard
Klaus Løkkegaard

 

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?

Den politiske udvikling i Afghanistan er særdeles skrøbelig med fortsat usikkerhed om resultatet af præsidentvalg og ikke mindst de afbrudte og måske genoptagede fredsforhandlinger mellem USA og Taliban. Begge begivenheder vil få betydelig indflydelse på behovet for hjælp til flygtninge og internt fordrevne i landet. Derfor er jeg meget optaget af, at Dacaar fastholder og styrker sin position som en organisation, der fortsat effektivt kan nå ud til Afghanistans fattigste og mest udsatte.

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

Under de meget vanskelige forhold i Afghanistan bliver den store udfordring at styrke indsatsen indenfor vand og sanitet, landbrug, unge og beskæftigelse og kvinders muligheder. Den indsats skal fortsætte i samarbejde med Danida, det norske udenrigsministerium, EU/ECHO med flere. Endvidere har vi netop indledt spændende samarbejder med blandt andet DTU, Grundfos og Novo Fonden, der med deres stærke fagligheder det kommende år skal være med til at fastholde Dacaar i top inden for vores fire programtyper.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

Det bliver med familien og en herrefrokost.




CV

Navn: Klaus Løkkegaard
Alder og fødested: 60 år, København
Titel: sekretariatschef, Dacaar
Uddannelse: cand. mag i internationale udviklingsstudier og geografi (Roskilde Uni. 1992).

Læs mere
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Klaus Løkkegaard

Sekretariatschef, Dacaar Denmark
cand.mag. i internationale udviklingsstudier og geografi (Roskilde Uni. 1992)

0:000:00