Om  
Mogens Jensen

Mogens Jensen ny formand for europæisk udvalg

Mogens Jensen (S) skal fremover være formand for Udvalg for Politiske Anliggender og Demokrati i Europarådets parlamentariske forsamling i Strasbourg.

Nikita Selvig

MF for Socialdemokraterne Mogens Jensen skal fremover stå i spidsen for Udvalget for Politiske Anliggender og Demokrati i Europarådets parlamentariske forsamling. Det skriver TV Midtvest.

"Det er en god udfordring. Jeg får et større ansvar, og så har jeg mulighed for at bruge min robusthed fra ministerhvervet og mine mange år i Europarådet," siger den tidligere handels- og udviklingsminister om sin nye opgave som udvalgsformand.

Udvalget for Politiske Anliggender og Demokrati er et ud af ni udvalg i Europarådets parlamentariske forsamling, der består af 630 folkevalgte fra de nationale parlamenter. Udvalget behandler blandt andet forslag til en indsats mod 'foreign fighters' i Syrien og Irak samt en fælles europæiske indsats mod terror.

Mogens Jensen har været en del af forsamlingen siden 2008. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mogens Jensen

MF (S), næstformand for Socialdemokratiet, fhv. minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde
Fagbevægelsens lederuddannelse (LO-Skolen 1999)

0:000:00