Om  
Anna Rørbæk

Ny kommunikationschef hos Børnefonden

35-årige Anna Rørbæk får ansvaret for den interne og eksterne kommunikation, når hun tiltræder stillingen som chef for kommunikation og public affairs i Børnefonden 1. januar 2016.

Nikita Selvig

Børnefonden har ansat Anna Rørbæk som ny chef for kommunikation og public affairs. Hun får dermed ansvaret for kommunikationen internt såvel som eksternt i Danmarks største udviklingsorganisation. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse. 

”Jeg glæder mig til at blive en del af en visionær organisation med ambitiøse medarbejdere, som hver dag arbejder for, at børn og unge kan få et bedre liv i nogle af verdens fattigste lande. Jeg er stolt over, at jeg nu skal være med til at løfte en så meningsfuld opgave som en del af holdet i Børnefonden," siger den kommende kommunikationschef i pressemeddelelsen.

35-årige Anna Rørbæk kommer til Børnefonden fra en stilling som rådgiver i Geelmuyden Kiese, hvor hun især har beskæftiget sig med politisk interessevaretagelse. Hun har derudover erfaring fra Christiansborg, hvor hun blandt andet har arbejdet som kampagnechef for Radikale Venstre. Med sin kommunikationsforståelse og politiske erfaring bibringer Anna Rørbæk dermed vigtig viden til Børnefonden, hvor samarbejdet med politikere og erhvervsliv er kommet til at fylde endnu mere de senere år, forklarer CEO i Børnefonden, Bolette Christensen.

0:000:00