Nyt bæredygtighedsevent uddeler grønne priser

Bæredygtighedseventet Reboot vil fremover uddele tre bæredygtighedspriser til de virksomheder – store som små – der arbejder med bæredygtighed og verdensmål. Arrangementet løber for første gang af stablen 29.-30. november i Odense Congress Center.

Fælles for de tre priser er, at det er et kriterie, at virksomhederne arbejder med mindst ét af FN’s 17 verdensmål.
Fælles for de tre priser er, at det er et kriterie, at virksomhederne arbejder med mindst ét af FN’s 17 verdensmål.Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
August Ølsgaard Larsen

Danmark har fået et nyt bæredygtighedsevent ved navn Reboot.

Det oplyser arrangørerne af det nyopstartede arrangement, Odense Congress Center og Odense Klimapartnerskab.

Arrangørerne vil med Reboot hylde de virksomheder, som tager et grønt ansvar og går forrest, når det handler om bæredygtighed. De har derfor valgt at indstifte tre grønne priser: Innovationsprisen, Inspirationsprisen og Bæredygtighedsprisen.

”Vi er ret stolte over, at vi allerede til den første udgave af Reboot kan uddele tre priser, som kan være med til at booste virksomheders arbejde med den grønne omstilling,” siger Kristian Nordfred Hansen, projektleder ved Odense Congress Center, i en pressemeddelelse.

Vinderne af Innovationsprisen og Inspirationsprisen modtager ud over æren en kontantpræmie på 100.000 kroner, mens der følger 250.000 kroner med eventets hovedpris, Bæredygtighedsprisen.

Fælles for de tre priser er, at det er et kriterie, at virksomhederne arbejder med mindst ét af FN’s 17 verdensmål.

Reboot afholdes for første gang i Odense Congress Center 29.-30. november.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00