Nyt samarbejde skal styrke grøn energi i udviklings- og vækstlande

SAMARBEJDE: Energistyrelsen og Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) går sammen om at styrke den grønne energi i udviklings- og vækstlande og samtidig udveksle viden om danske løsninger. 

Et nyt samarbejde mellem Energistyrelsen og IFU skal udbrede viden om grøn energi fra eksempelvis vind til udviklings- og vækstlande som blandt andet Indien, Mexico og Sydafrika.
Et nyt samarbejde mellem Energistyrelsen og IFU skal udbrede viden om grøn energi fra eksempelvis vind til udviklings- og vækstlande som blandt andet Indien, Mexico og Sydafrika.Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Der er et stort potentiale for grøn energi i vækst- og udviklingslande, og jeg er sikker på, at vi med et tættere samarbejde mellem Energistyrelsen og IFU kan øge vores bidrag.

Torben Huss
Administrerende direktør i IFU

Der er behov for grøn energi i udviklings- og vækstlande, og det skal en ny aftale mellem Energistyrelsen og Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) bidrage til.

Det skriver Energistyrelsen i en pressemeddelelse.

Energistyrelsen og IFU har indgået et tættere samarbejde for at øge udvekslingen af viden og samtidig styrke de danske grønne løsninger i konkurrencen med andre lande. Det gælder særligt grøn energi i form af vind, fjernvarme og energieffektivitet.

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00