Observatører: "Planen, der skulle løse migrantkrisen" er en humanitær katastrofe

KRONIK: I 2016 blev samarbejdet mellem Tyrkiet og EU om at bremse flygtningestrømmen mod Europa præsenteret som ”planen, der kan løse migrationskrisen”. Men planen er i dag endt i horrible forhold for millioner af mennesker, fortæller to observatører, der for nylig har besøgt områderne i Tyrkiet og Syrien.

Af Martin Lemberg-Pedersen
Adjunkt på Global Refugee Studies (GRS)


& Maren Elise Skjerlie Gilling
Undervisningskonsulent og skribentFor mange af de over 3,5 millioner
fordrevne mennesker i Tyrkiet har samarbejdet om migrationskontrol mellem EU og Tyrkiet betydet, at de må leve en udsat tilværelse, usynlige for den vestlige verden. Europæiske politikere ynder at sige, at aftalen mellem EU og Tyrkiet har sat en prop i EU's grænser. Men hvad betyder det egentlig? Vi har rejst intensivt gennem Tyrkiet og undersøgt konsekvenser for flygtninge.

Ved grænsen mellem Syrien og Tyrkiet arbejder syriske flygtningebørn under slavelignede forhold for tyrkiske bønder. Børnene fortæller, at de om morgenen ved solopgang bliver hentet af en tyrkisk bondemand i en hvid minibus. Han kører dem ud på marken, hvor børnene arbejder indtil solnedgang.

De fortæller, at de får vand og mad og sparer sammen til familien på et lille kreditkort, manden giver dem. Med det kan de købe de grøntsager, de selv har dyrket. Hvis bondemanden har overskud efter høsten, får de løn. Måske.

Små piger bliver afhentet om morgenen af biler og vender først tilbage ud på natten. Frygtsomme. Indelukkede.

Alt dette bunder i hændelser, der ligger to år tilbage i tid.

En ny plan med nye problemer
I 2016 blev samarbejdet mellem Tyrkiet og EU præsenteret som en slags humanitær intervention, der lukkede for kyniske smuglerruter, og hvor deportationen af syrere fra Grækenland til Tyrkiet blev omtalt som en ”en-til-en omfordeling”. Hver gang Tyrkiet modtog én syrisk flygtning fra Grækenland, skulle Europa modtage én fra de tyrkiske lejre.

Politikerne fejrede hurtigt samarbejdet som historisk. Angela Merkel kaldte aftalen et gennembrud, og Lars Løkke mente, at det ville slå smuglermodellen ihjel. Danske medier snakkede om ”planen, der kan løse migrationskrisen”.

Men bådmigrationen er faktisk slet ikke stoppet. Fra august til november 2017 ankom der i snit 3.955 mennesker hver måned. Folk flygter altså stadig, men ender nu i overfyldte græske lejre som Moria, der af EU's egen nødhjælpsinstitution, ECHO, kaldes for en humanitær katastrofe. Og i mangel på lovlige flugtruter er det stadig smuglerne, der står for transporten. Nu dyrere og farligere.

Også samarbejdets såkaldte humanitære omfordeling er fuset ud: I marts 2017 var kun 1.487 syrere blevet sendt tilbage fra Grækenland til Tyrkiet. Og EU har kun modtaget 3.565 syrere. Aftalen er i stedet endt som et afskrækkelsesværktøj, der bruges til at signalere til flygtninge, at de skal holde sig fra Europa.

De ”usynlige” lejre og børnearbejde
I Tyrkiet er det kun op mod 10 procent af flygtningene, der sidder i de officielle lejre. Og langs grænsen til Syrien bor tusindvis af syriske flygtninge i, hvad der engang var midlertidige lejre.

Det, de kalder ”my home”, er blot blå presenninger over slidte, beskidte madrasser. Et hjem, der skal holde vinteren, regnen og frygten ude. Et hjem, hvor de syriske flygtninge igen skal lære at elske og tilgive, og hvor de skal forsøge at stykke de splintrede rester af deres børns barndom sammen til noget tåleligt. Lejrene fremstår mest af alt som lossepladser, hvor barfodede børn trasker rundt i brugte bleer, tømte glasflasker og brugte kanyler.

Mange af de flygtninge, der bor i disse lejre, er uregistrerede. De har formået at krydse den officielt lukkede tyrkiske grænse. En ung familiefar fra Racca fortalte os, at han betalte en tyrkisk soldat 2.000 US dollars per familiemedlem for passage, og sådanne illegale grænsekrydsninger betyder, at de ikke registreres.

Konsekvenserne er ikke til at tage fejl af. Mange børn er radmagre og syge uden adgang til lægebehandling, for det kræver også registrering. Det er også svært at få dem i skole.

I en af byerne tæt på den syriske grænse bor Rana. Rana arbejder på gaden og indsamler pap, papir, nylon, flasker og plast fra skraldespande. Når mørket kommer snigende, tager hun sammen med sine brødre til en fabrik for at aflevere, hvad de har indsamlet. Rana har aftalt med sine brødre, at hun venter udenfor. Deres tyrkiske chef slår dem nemlig, hvis de ikke har indsamlet nok skrald.

De tyrkiske myndigheder anerkender ikke eksistensen af denne type lejre. Og da internationale ngo'er er bange for at miste licensen til at operere i landet, tier de om disse lejre og menneskene i dem. Men derved er de også med til fortsat at legitimere et system, hvor hundredetusindevis af ”usynlige flygtninge” lever under katastrofale forhold.

Betonmuren og ingenmandslandet
På en pløjemark ved den tyrkisk-syriske grænse mødte vi 10-årige Manar og hendes familie. Deres telt var vådt og koldt, og hun kunne slet ikke lide at bo der.

Hun fortalte os om IS-krigere, der med store våben og vilde blikke stormede deres hjem midt om natten. Hvordan de flåede hende ud af den varme seng, og hvordan de tvang hende til at se sin bedstemor få stukket en saks i munden, og truede hende med at klippe bedstemors tunge af, hvis hun græd. Hun gestikulerede også, hvordan det ser ud, når en pistol presses ned i ens mund.

Den nat tvang IS dem væk fra deres hjem. ”Jeg havde stadig min pyjamas på, da vi flygtede fra IS”, fortalte Manar. Som Manar fortalte også Ahmed fra byen Racca om soldaters skud i natten. Om hvordan syrere, han flygtede med, blev skudt ved grænseovergangen.

Manar og Ahmed står ikke alene med deres historier. Lokale fortæller om skud hver nat, og ifølge Syrian Observatory for Human Rights har tyrkiske grænsevagter siden september 2017 dræbt mindst 42 civile, der har forsøgt at klatre over den nybyggede 911 kilometer lange betonmur. Alligevel prøver desperate mennesker at klatre over ved hjalp af stiger, når mørket falder på. Nogle gange lykkes det.

Dødszonen
Kigger man over muren, kan man se ruinerne af Kobane, og arealet foran er forvandlet til en dødszone, ryddet for alle huse og træer. Der skydes på alt, som bevæger sig. Langs muren er der opført mere end 100 vagttårne, nogle med fjernbetjente maskingeværer. Højtalere advarer på flere sprog dem, der nærmer sig ingenmandslandet.

EU har betalt 262 millioner kroner for posteringen af 82 pansrede Cobra II militærkøretøjer ved muren. De bruger varmefølsomme kameraer på periskop-arme til at spejde fra muren og ind i Syrien. Søgende efter menneskelig bevægelse. Den del af samarbejdet nævnes ikke i de europæiske skåltaler.

Men samarbejdet mellem EU og Tyrkiet er virkelighed og har i stigende grad brutale konsekvenser. I Danmark omtales dets effekt stadig kun, i forhold til om Tyrkiet har succes med at holde folk på flugt fra at komme til landet uden tanke på, hvordan dette opnås. Men de trøstesløse forhold, som Rana, Manar og Ahmed udholder lige nu, viser, at det er på høje tid, at danske og europæiske politikere tager egen rolle i samarbejdet og dets brutale konsekvenser op til genovervejelse.

------

Maren Elise Skjerlie Gilling, undervisningskonsulent og skribent. Udvikler undervisningsmaterialer om børn på flugt til den danske skole. Aktuel med udstillingen "De drømmer stadig".

Martin Lemberg-Pedersen, adjunkt på Global Refugee Studies (GRS), Aalborg Universitet, ph.d. i filosofi fra Københavns Universitet (KU). Forsker og underviser i asyl, migration, integration og grænsekontrol med fokus på Libyen, Grækenland og Tyrkiet.

Forrige artikel UNDP: Sådan genopretter vi tilliden til demokratiet UNDP: Sådan genopretter vi tilliden til demokratiet Næste artikel Kronik: Dansk velfærdsteknologi kan eksporteres til Kina Kronik: Dansk velfærdsteknologi kan eksporteres til Kina
 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Danmark er ikke for lille til at rumme alle og vil gerne tage imod enhver, hvis der var rimelighed og fornuft i det som sker.Men danskerne har intuitivt gennemskuet at det ikke er næstekærligheden, der driver udviklingen i Europa, tværtimod.

  USA, under Obama, skabte Europas flygtningekrise.:

  Den amerikanske regering er tydeligt herom. Den amerikanske regering har selv forårsaget denne krise, som europæere kæmper for at håndtere. Ville krisen endda eksistere overhovedet, hvis USA ikke havde invaderet og forsøgt at vælte (og i nogle tilfælde faktisk væltet) regeringerne i Libyen, Syrien og andre steder - de steder, hvorfra disse flygtninge kommer ud? Den amerikanske regering og et par af dets allierede i Europa (dem, der rent faktisk virkelig deler den autentiske skyld for denne krise) forårsagede denne krig og regeringens væltning osv., Men Tysklands regering var ikke blandt dem , og heller ikke mange af de andre i Europa. Hvis den amerikanske regering ikke havde ført disse invasioner, ville sandsynligvis ikke engang Frankrig have deltaget i nogen af ​​dem. Den amerikanske regering er alene ansvarlig for at have forårsaget disse flygtninge. dets hjælp til al-Qaida i at organisere og lede og bevæbne jihadister fra hele verden for at komme til Syrien for at vælte Syriens regering og erstatte det med et, der ville blive valgt af det amerikanske regerings nøgle mellemøstlige allierede, Saud familien, der ejer Saudi-Arabien, herunder dets regering, og som er fast besluttede på at overtage Syrien .Det Trump beskylder Angela Merkel for - i det væsentlige - at have været en allieret af det amerikanske regime, et aggressionsregime, der går tilbage i årtier, og som Trump selv nu leder.. Han beskylder Merkel, ikke sig selv og sine forgængere - og dermed ikke de mennesker, der rent faktisk forårsagede disse flygtninge.

  Hykleri renere end det, som Trump udtrykker, kan ikke forestilles, og denne hykleri kommer fra Trump nu.
  Ikke længere fra Obama, der faktisk forårsagede problemet.

  Som 2016-undersøgelsen hedder "En oversigt over indvandrere fra Mellemøsten i EU: Oprindelse, Status Quo og Udfordringer" i sit abstrakt:

  "EU har den mest beboede indvandrerbefolkning; Det har op til en befolkning på 56 millioner udenlandskfødte. Og på grund af den flerårige krig og kaos i Mellemøsten er mængden af ​​flyttet befolkning i regionen, især antallet af flygtninge, placeret nr. 1 over hele verden. ... Der er et stort antal flygtninge og asylansøgere på vej til EU-lande; den kan opdeles i fire faser. Siden det arabiske forår, især efter udbruddet af borgerkrigen i Syrien i 2011 og stigningen af ​​den "islamiske stat" i 2013, har hele EU-området oplevet den største bølge af flygtninge siden anden verdenskrig. "

  Alle disse invasioner har været og er invasioner i lande, hvor det amerikanske regime kræver regime-forandring.

  For at forstå den dybere kilde til dette problem må man først forstå, at det amerikanske regimes fortsatte besættelse afr at erobre Rusland efter dets kommunisme og Warszawapakts militære alliance, var afsluttet ; og for det andet er man nødt til at forstå det amerikanske regerings konsekvente og konsekvente mål efter den kolde krigs formodede afslutning for at overtage kontrollen over Ruslands allierede lande, herunder ikke kun dem inden for Sovjetunionen og dets militære Warszawapakt, men også inden for Mellemøsten, især Syrien og Iran, og endda lande som Libyen, hvor lederen var nominelt Sunni, men alligevel venlig mod Rusland.
  Det dokumentereS også, at alliancen mellem de to aristokratier, USA og Saudi-Arabien er afgørende for USAs aristokrati's mellemøstlige mål, og Israels aristokrati tjener som en essentiel agent for Saudierne i denne afgørende henseende, fordi Saudierne er afhængig af det israelske regime for at kunne gøre sin lobbyvirksomhed i Washington . Med andre ord: Amerikas konsekvente mål er at isolere Rusland, således at det amerikanske regime i sidste ende kan komme i stand til tage over Rusland selv. Det er den dybere kilde til Europas flygtningekrise.)

  Tilbage i begyndelsen af ​​efterkoldkrigstiden, i 1990, besluttede det amerikanske regime under sin daværende præsident, George Herbert Walker Bush, privat og gentagne gange med møder med Sovjetunionens regime under dets daværende præsident Mikhail Gorbatsjov at afslutte den kolde krig - De blev enige om, at NATO ikke ville udvide "en tomme mod øst" - at der ikke ville blive nogen udvidelse af den amerikanske militæralliance mod Sovjetunionen . Den amerikanske regerings løfte var, at NATO ikke ville tilbyde NATOs medlemskab, til nogen som helst af de lande, der enten var i USS.R's militære alliance, Warszawapagten (Albanien, Bulgarien, Tjekkoslovakiet, Ungarn, Polen og Rumænien) eller i Sovjetunionen i sig selv end Rusland (Armenien, Aserbajdsjan, Byelorussien, Estland, Georgien, Kasakhstan, Kirghizien, Letland, Litauen, Moldova, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan) undtagen den østlige del af Tyskland. Det amerikanske regime løj ganske enkelt. Men den russiske regering fulgte efter på alle sine forpligtelser. Rusland var nu fanget, fordi Gorbachev havde troet på løgnere, hvis egentlige mål viste sig at være verdens erobring - ikke fred.

  I øjeblikket omfatter medlemskab af NATO alle de tidligere Warszawapagt nationer, og nu sigter den amerikanske regime også at bringe ind " NATO-medlemskab i:. Bosnien-Hercegovina, Georgien, Den Tidligere Jugoslaviske Republik Macedonia¹ og Ukraine” Georgien og Ukraine er de første dele af de tidligere Sovjetunionen-republikkerne - ikke kun dele af Warszawa-pagten, men dele nu fra Sovjetunionen selv - til at slutte sig til den anti-russiske militære alliance, hvis nogen af ​​dem får lov. Den store mulighed for at dette sker går videre alt hvad den naive, tillidsfulde, Mikhail Gorbatsjov nogensinde havde forestillet sig. Han havde ikke den mindste ide om, hvor udspekuleret ondskaben var (og stadig er) Amerikas Deep State (det som styrer Amerika). Men nu ved vi alle. Historien er klar og entydig i sagen.

  NATOs , Brookings Institution, fremhævede den 15. november 2001 "NATO-udvidelsen: Fremadrettet, Udvidelse af Alliancen og Afslutning af Europas Integration" og foregav, at denne udvidelse skulle gøres for at hjælpe europæere i stedet for at erobre Rusland.

  Ukraine har den længste af alle europæiske grænser med Rusland, og det er også USAs øverste mål at gribe ind. Men før det blev omstyrtet, forsøgte USA i 2008 at vende Georgien mod Rusland, og den georgiske Mikheil Saakashvili var en vigtig amerikansk agent i den indsats. Saakashvili blev efterfølgende involveret i det voldelige kup, der omstyrt Ukraines regering i februar 2014. Saakashvili organiserede det georgiske kontingent af snigskytterne, der blev sendt til Ukraine for at skyde ind i folkemængderne på Maidan Square og dræbe både politiet og demonstranterne på en sådan måde således at kuglerne tilsyneladende er kommet fra politiet (Berkut) og / eller andre styrker i Ukraines demokratisk valgte regering. Deres deltagelse i kuppet er linket til den tidligere georgiske præsident Saakashvili's rolle i den. Her er en mere omfattende video kompilering, der beskriver og viser selve kuppet. Som jeg har påpeget , er vidneudsagnet fra disse to georgiske snipere helt i overensstemmelse med det, som EU's udenrigsministeriums undersøgelse havde fundet ud af, om sniperne den 26. februar 2014, at "de var de samme snigskytter, der dræbte folk fra begge sider" og at disse snipere var "fra den nye koalitionsregering" i stedet for fra regeringen, der blev omstyrtet - at det var et kup, ingen 'revolution' som Obamas folk hævdede, og Trump's folk hævder nu.) Det amerikanske regime har agenter i alle regioner i det tidligere Rusland-tilknyttede blok - ikke kun i Vesteuropa.

  Obamas kup for at gribe Ukraine væk fra sin tidligere neutralitet og straks gøre det til et neo-nazistisk racistisk russisk land , har ødelagt Ukraine - ikke kun fra et EU's standpunkt, men fra det ukrainske folks synspunkt . Hvem ønsker ikke at forlade Ukraine?

  Europa har også flygtninge fra den ukrainske operation, ikke kun (men hovedsagelig) fra de mellemøstlige.

  Europas fjende er ikke Ruslands aristokrati, men Amerikas aristokrati. Det er milliardærerne, der kontrollerer Amerikas internationale virksomheder - ikke de milliardærer, der kontrollerer Ruslands internationale virksomheder - det er specifikt Amerikas milliardærer; Det er de mennesker, der kontrollerer den amerikanske regering ; Disse, og ingen russere overhovedet, er de egentlige beslutningstagere, der står bag med at bringe Europa ned. For at Europa skal vinde, skal europæerne vide, hvem deres virkelige fjender er. Roden til problemet er i USA, Europas nu falske "allierede". Dagens Amerika er ikke Marshall-planens Amerika. Den amerikanske regering er siden blevet overtaget af gangstere. Og de vil overtage verden. Europas flygtningekrise er simpelthen et af konsekvenserne.

  Faktisk var Obama begyndt i 2011 at planlægge disse regime-forandringsoperationer i Libyen, Syrien og Ukraine . Men ingen af ​​de regimeændringsoperationer, der forårsagede den nuværende hidtil usete flygtningestrøm til Europa, er startet på grund af, hvad Europas ledere gjorde (bortset fra deres samarbejde med det amerikanske regime). Dagens amerikanske regering er Europas fjende, ingen ven overhovedet, til Europas folkeslag. Trumps skyld i denne krise på Europas ledere er ikke bare en løgn; det er en forfalskning.

  Den 8. maj havde tyskernes Die Welt- avis overskriften "Antal forbrydelser faldt til det laveste niveau siden 1992" og rapporterede, at Tysklands indenrigsminister, Horst Seehofer, meddelte de nationale forbrydelsesstatistikker fra 2017, og han sagde, "Tyskland er blevet mere sikkert" den sikreste i de sidste 30 år. Seehofer tilfældigvis er medlem af kansler Merkel's administration, som er lyst til at erstatte hende som kansler ved at appellere til den stærke anti-immigrant del af deres eget konservative parti, men selv måtte han indrømme i det væsentlige, at den anti-indvandrer slurrer den Trump efterfølgende foretaget den 18. juni ther en skaldet løgn; det er endog det nøjagtige modsatte af sandheden. Trumps tweeted kommentar var så en løgnesslam ikke alene mod Merkel og andre europæiske ledere, men også mod de flygtninge, som USA-regimet selv havde produceret. Hvor depraveret er det? Hvor depraveret er Trump?

  Flygtningekrisen skyldes ikke flygtningene selv; og det skyldes ikke Europas ledere; det skyldes det amerikanske regime - de mennesker, der rent faktisk kontrollerer amerikansk regering og amerikansk internationale virksomheder.

  Den 21. juni st , Manlio Dinucci på Global Research hovednavn ”The Circuit of Death i» det udvidede Middelhavet” , og han åbnede ved at sige,”den politisk-media projektorer, fokuseret, da de er på den vandrende flow fra syd til nord på tværs af Middelhavet forlader andre Middelhavsstrømme i mørket - de flytter fra nord til syd, der består af militære styrker og våben. "Men verdens største internationale våbenhandler er USA, ikke EU ; så var hans fokus på europæiske milliardærer forkert. De vigtigste syndere er på Trumps egen side af Atlanterhavet, og det er det, der bliver ignoreret på begge sider af Atlanterhavet. Det virkelige problem er ikke over Middelhavet; Det er over Atlanterhavet. Det er her Europas fjende er.  "I Libyen, Syrien, Ukraine og andre lande i periferien eller kanterne i Europa har USAs præsident Barack Obama forfulgt en destabiliseringspolitik og endog bombardementer og anden militær bistand, der driver millioner af flygtninge ud af disse perifere områder og ind i Europa, hvorved brændstof til den højregerende brande af anti-immigrant rejectionisme og den deraf følgende politiske destabilisering, i hele Europa, ikke kun i dens periferi, men også lige så langt som i Nordeuropa. "

  Det fortsætter under Trump.

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  I Europa har NATO skabt en ny lovløs maifia- og menneskehandelsstat, Kosovo, på ruinerne af det sønderbombede Jugoslavien.


  Før NATO begyndte at sønderbombe var der i Kosovo ca 35.000 fordrevne.
  Efter bombningerne var der ca 750.000 fordrevne.

  17 år efter at Kosovo blev selvstændigt og rejst en statue af Bill Clinton i hovedstaden åbnede Serbien igen grænserne for Kosovo med det resultat ,at hundrede tusinder af kosovo albanere strømmede ud af Kosovo for at undslippe anarkiet, mafiaen, narko- og menneskesmuglerne og lovløsheden og fattigdommen i Kososvo, hvor USA havde etableret endnu en millitærbase.

  Tusindvis af kosovoalbanere bor nu i lejre nær München.

  Samtidig rekrutteres tusindvis af jihadister og Al Quada medlemmer fra Kosova til wahabismens hellige krig i Syrien, Libyen Europa og andre steder hvor CIA nu ønsker at de skal kæmpeog destruere og skabe regimeforandringer.


  Al Quada er arabisk for database. Den database CIA har og havde for globale jihadister, men blev grundlagt i Kosovo i Europas og Balkans hjerte.

  Hvem og hvad andet er det end USA , der underminerer Europa indefra og udefra?

  Som dansker er man også internt fordrevet pga hykleriet,pamperiet, legitimeringen med de falske udsagn, ikke af de udefra kommende flygtninge, men af de undertrykkere som taler ens eget sprog.

  Det er de som bulldozer vores samfund,

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Indvandrerer Spøgelset og Angela Merkels Skæbne


  Et truende spøgelse spøger Europa - spøgelsen af ​​ustoppelig muslimsk indvandring. Det skræmmer tyske kansler Angela Merkel; det demonstrerer ineffektiviteten af ​​instrumenterne i europæisk magt (Kommissionen og Ministerrådet) og det sætter fokus på alle dem, der har græd ud over Europas katastrofale samtykke til denne politik (lederne af tidligere østbloklande (Visegrad-gruppen), Østrig og senest Italien).

  For fru Merkel forekommer situationen kritisk og kan endda være et spørgsmål om sin politiske overlevelse. For at undgå det dødsmål, de er på vej mod, forkaster hun næsten den uopfyldelige præsident Erdogan fra Tyrkiet for at standse oversvømmelsen af ​​indvandrere til Europa. Hun forsøger også at genoplive bestemmelserne i Dublin-forordningen, den europæiske traktat om, at ulovlige indvandrere skal returneres til det land, hvor de først kom ind i EU. Naturligvis er dette dokument anathema til stater som Italien og Grækenland (selvom de har godkendt det), da de risikerer at ende med hundredtusindvis af indvandrere på deres hænder. Derfor blev der indkaldt et topmøde i Europa den 23. juni i Paris til behandling af spørgsmålet, hvilket primært betyder at udforske måder at redde fru Merkels politiske formuer.

  Den ustoppelige oversvømmelse af så mange mennesker i Europa er ikke længere blot et humanitært spørgsmål. Det er næsten blevet en alvorlig geostrategisk trussel. USA føler det klart; Rusland anerkender de nye nye realiteter; og dele af Europa vågner op til dette foruroligende miljø. De, der ignorerer håndskriften på væggen, er enten: a) dybt påvirket af internationale finansielle ledere (dvs. George Soros), b) europæiske idealister langt fjernet fra situationen på stedet (dem omkring Europa-Kommissionens præsident Junker) eller c) politikere fra lande, der allerede har store muslimske befolkninger (Storbritannien, Sverige, Belgien og Tyskland).

  Tilstedeværelsen af ​​et betydeligt antal muslimske borgere betyder stærke valgblokke, der påvirker de beslutninger, der kan føre til en ukendt og dybt farlig fremtid. I mange af disse samfund er der allerede love, der begrænser ytringsfriheden, der gør enhver kritik af islam, dens principper eller værdier ("islamofobi") ulovlig. Uanset selvfølgelig kan det kristne vesten, dets holdninger og moral gøres åbent og uden lovlige begrænsninger fra mullaherne eller andre islamiske hengivne.

  I dag holder USA en strategisk afstand og ser på, at begivenheder udfolder sig. De omdirigerer deres fokus, støtter det mod Rusland og hylder det europæiske rod i hemmelighed.
  Verden ændrer sig, og det ser ud til, at Europa sidder fast i de fejl, som Bruxelles og den tyske kansler har gjort. Det er dog uundgåeligt, at begivenhederne følger et andet kursus.

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  EU betaler 1 millard kr. til en menneskesmuglermafia for at sende flygtninge over middelhavet i synkefærdige både.

  Libyske kystvagt embedsmænd er i partneskab med hensynsløse menneskesmuglere
  EU betaler dem 160 mio. £ for at afskrække migranter, men i stedet sender de dem over middelhavet.
  Rivaliserende mafigrupper prøver endda at synke både fuld af indvandrere, der tilhører rivaleliserende mafiagrupper.
  Migranter bliver ofte slået, mænd auktioneret som slaver og kvinder solgt til sex.

 • Anmeld

  Peter Lang

  Den 14. september 1983 udarbejdede CIA en hemmelig plan for den syriske regerings "samlede ødelæggelse". Det omfattede planer for en militær invasion og sikring af landets olieforsyning.

  Ifølge CIA-dokumenter, som findes i det amerikanske nationalarkiv, planlagde Washington i 1983 den fuldstændige ødelæggelse af den syriske regering. Dokumenterne indeholder detaljerede planer for militær indgriben og for at sikre olieforsyningen i det arabiske land.

  Dokumentet, dateret 14. september 1983, hedder "Bringing Real Muscle To Bear In Syria", skrevet af CIA-officer Graham Fuller. Det hedder, "Syrien har for tiden forrang for amerikanske interesser, både i Libanon og i Golfen. Lukningen af ​​Irak-rørledningen truer en internationalisering af krigen mellem Iran og Irak. "

  Yderligere i dokumentet: "En sådan trussel skal primært være af militær karakter. Der er i øjeblikket tre forholdsvis fjendtlige elementer omkring Syriens grænser: Israel, Irak og Tyrkiet. Man må huske på, at man orkestrerer en troværdig militærtrussel mod Syrien for i det mindste at gøre en beskeden ændring i sine politikker. "

  Vigtigt var trusselen om Syrien gennem flere fronter. En enkelt stat ville ikke have udgjort en alvorlig trussel mod Assad, sagde dokumentet.

  I 1957 begyndte CIA operationerne mod Syriens regering, hvilket fik Damaskus til at bryde diplomatiske forbindelser med Washington. På det tidspunkt var handlingerne grundlagt i kampen mod kommunismen.

  Igen blev politiske grupper og paramilitære enheder ("Free Syrian Committee") bevæbnet. Tyrkiet truede med at presse USA til at bombe Syrien. Den 16. oktober 1957 beskyldte Khrushchev USA og Tyrkiet om at planlægge en regering omstyrt i Syrien.

  Sovjetunionen meddelte dog i tilfælde af tyrkiske offensive militære strejker mod Tyrkiet, så handlingen blev annulleret. Tyrkiet forsikrede FN om at stoppe alle grænseoverskridende operationer. Således svigtede CIA putsch i 1957.

  Andre planer for vestlige regeringsomløbet i Syrien eksisterede også i 1917 og 1946.

 • Anmeld

  Peter Lang

  CIA-direktør John Brennan for første gang erkendte, at CIA var direkte involveret i kampene i Syrien:

  Han fortalte stationen NPR , at han havde "en del af ansvaret for den grusomme blodsudgydelser i krigen føler til Syrien":

  De fleste af de internationale og islamistiske lejesoldater, der kæmper i Syrien , støttes direkte af enten Gulf Allies eller Western Intelligence agencies. Umiddelbart inden USA's valg havde CIA overvejet at angribe de syriske lufthavne med skjulte operationer.

 • Anmeld

  Peter Lang

  I Syrien handler det ikke om "værdier" (humnaisme dd Clinton), men om "INTERESSER."

  Michael Lüders, journalist og forfatter af bøger med mange års erfaring i Mellemøsten "fortæller" de "manglende dele" af historien om den syriske krig, der spiller ringe eller ingen rolle i politik og medier. Medier og tænketanke udsteder tvivlsomme sandheder.

  Lüders quintessence er: I Syrien handler det ikke om "værdier", men om interesser. Lüders forfølger disse interesser langs to tråde af indhold, skyggeafspilningen af ​​amerikansk politik og hemmelige tjenester og aktioner fra lokale aktører.

  Lüders siger, at mere end halvdelen af ​​befolkningen ikke er imod Assad.

  Modsætninger mellem journalistisk forudindtagethed og bevisbaseret handling afslørede for Lüders giftgasangrebene i 2013. Herefter havde Obama annonceret en rød linje, som nu forventes at gribe ind af USA. Det skete ikke, fordi Obama vidste godt, at angrebene ikke kom fra Assad.

  Lüders noterer sig det amerikanske samarbejde med jihadister, at der indtil nu er noget stille samarbejde med radikale islamister faldt tilbage på deres iværksættere og masterminds i form af terror, vold og flygtninge. Syrien-krigen konfronterer nu europæiske lande med konsekvenserne. Men foruden flygtningene til Tyrkiet og Europa er der stadig fem millioner syriske internt fordrevne fra de jihadistiske besatte dele af Syrien til dem, der hersker af Assad.

 • Anmeld

  bj · x

  OG HVAD SÅ

  Skal vores velfærd og samfund gå i opløsning fordi at der er nogle tosser,som der syntes at vi blot skal lade dem komme til Europa hvor de ikke kan integreres ..De migrante r der bevæger sig ud i gummibåde ,de er ikke skibs brudene De er migranter, Og lad dem blot sejle deres egen sø De har selv valt turen Hvis ikke det stopper nu bliver der oprør i de enkelte lande og EU går formodentligt i opløsning Hvilket er det eneste positive ..Hvis jeg var i migranternes sko ville jeg også gøre som de gør Det er de fucking poltikere vi har i hele Europa der ikke har nok hår på brystet til at afvise dem

 • Anmeld

  Steen Raaschou

  Fordrevne?

  Der er ikke nogen krig af betydning i Syrien længere. De kan altså rejse hjem.

 • Anmeld

  Henning Wettendorff

  Fordrevne syrere

  Det er de færreste syrere, der er flygtet og som allerede nu kan vende hjem trods roligere tider. Hvis landet havde været besat, og siden befriet for en ydre fjende, var det en anden sag - men konflikten i Syrien er primært en borgerkrig. Forfølgelsen af befolkningsgrupper fortsætter.

 • Anmeld

  Søren Degnbol Pedersen · Strandskade

  I har min dybeste respekt!

  Vel vidende – alt for godt! I har været på en utrolig farlig tur, for at bringe os danskere disse faktuelle oplysninger! Tak!!
  Strengt taget kan de være vanskeligt at rumme, når man også betænker det afstumpede styre i Saudi Arabiens (Samt USA/UK) mishandling af borgerne i Yemen – så i det perspektiv – er der vel intet nyt!
  Og dog! I denne artikel, tituleres flygtninge som det de er – flygtninge! Og ikke med en tumpet journalistisk sammenfatning, hvor flygtninge gemmes i ordet migranter!? Et ord som fremmedhadere og EU synes er herligt at bruge – så slipper man for at se sig selv i spejlet!

 • Anmeld

  N. Øljøh Kireh

  Når brandvæsenet sætter ild på folks huse tvinger folk til at blive i deres brændende hus - og brænde ihjel:

  "EU har betalt 262 millioner kroner for posteringen af 82 pansrede Cobra II militærkøretøjer ved muren. De bruger varmefølsomme kameraer på periskop-arme til at spejde fra muren og ind i Syrien. Søgende efter menneskelig bevægelse. Den del af samarbejdet nævnes ikke i de europæiske skåltaler."

 • Anmeld

  Christian X

  Godhedsindustriens lobbyister


  Har været på betalt studietur og leverer en rejsebeskrivelse af, hvordan verden altid har set ud…
  Det ændrer sig aldrig uanset, hvilke luftkasteller der bygges. Befolkningstilvæksten vil øge alle kendte problemer – løsningen er ikke at importere endnu flere problemer, der for alvor vil opløse vores samfund også.

  https://www.bt.dk/voldtaget/unik-optaelling-10-ud-af-12-overfaldsvoldtaegter-begaas-af-indvandrere-eller

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE10725272/terror-koster-europa-kassen/

  https://politiken.dk/debat/art6610045/De-vestlige-demokratier-vil-kollapse-men-det-vil-ikke-ske-med-rullende-kampvogne-og-milit%C3%A6rfolk-i-gaderne