Om  
Frances Lu

PwC ansætter ny leder til at fremme bæredygtighedsagendaen

Den erfarne bæredygtighedsrådgiver Frances Lu fra KPMG Danmark skal fremover bruge sin indsigt og erfaring i revisions- og konsulentvirksomheden PwC.

Den stærke bæredygtighedsprofil Frances Lu skal fremover lede Sustainability Advisory Services i PwC.
Den stærke bæredygtighedsprofil Frances Lu skal fremover lede Sustainability Advisory Services i PwC.Foto: Danish Siddiqui/Reuters/Ritzau Scanpix
Cindy Shummontien Green

Konsulentvirksomheden PwC har ansat den erfarne bæredygtighedsrådgiver Frances Lu som leder af Sustainability Advisory Services.

Det skriver PwC i en pressemeddelelse.

Frances Lu bliver fremover en del af PwC's bæredygtighedshold og skal være med til at udvikle og rådgive PwC's kunder i bæredygtighedsstrategier og eksekvering. 

"Vi glæder os meget over at kunne byde velkommen til Frances Lu. Hun kommer med mangeårig erfaring inden for blandt andet ESG [miljø-, samfunds- og ledelsesmæssige forhold, red.] og bæredygtig investering og styrker vores sustainability team i PwC. Hun skal være med til at fremme bæredygtighedsagendaen," skriver partner og leder af PwC’s bæredygtighedsafdeling, Susanne Stormer.

Frances Lu kommer fra en stilling som senior manager i KPMG Danmark, hvor hun havde ansvaret for at rådgivningen inden for bæredygtighed samt miljø-, samfunds- og ledelsesmæssige forhold. Forinden kom hun fra en stilling som bæredygtighedsleder hos A. P. Møller Mærsk, hvor hun var i 2,5 år.

"Jeg ser frem til at blive en del af PwC’s team for bæredygtighed og hjælpe vores kunder med at drive reelle forandringer. Vi er et stærkt team med globale eksperter og dybe kompetencer inden for ESG [miljø-, samfunds- og ledelsesmæssige forhold, red.] og bæredygtighed. Jeg ser desuden frem til sammen med mine mange nye kolleger at udvikle forretningsområdet yderligere," skriver Frances Lu.

Det fremgår af Frances Lus LinkedIn-profil, at hun tiltrådte stillingen september i år. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Frances Lu

Director og ansvarlig for Sustainability Advisory Services, PwC, ekstern underviser, CBS
cand.merc. i International Marketing & Management (CBS 2013)

0:000:00