Om  
Paul Mollerup
Lene Espersen

Regeringens EU-implementeringsråd er klar

Adm. direktør i Danske Advokater Paul Mollerup, tidligere minister Lene Espersen (K) samt tidligere topembedsmand i EU Poul Skytte Christoffersen er blandt de 15 rådsmedlemmer, der skal sikre, at Danmark ikke overimplementerer EU-lovgivning.  

Nikita Selvig

Det bliver adm. direktør i Danske Advokater Paul Mollerup, som skal stå i spidsen for det 15 mand store implementeringsråd, som regeringen har nedsat. Det skriver Erhvervs- og Vækstministeriet i en pressemeddelelse.

Implementeringsrådet skal blandt andet rådgive regeringen, når EU-direktiver skal indskrives i dansk lovgivning, således at danske virksomheder ikke får ulige konkurrencevilkår, og rådet får derudover til opgave at varsle regeringen, når EU-Kommissionen barsler med ny regulering, som kræver tidlig dansk interessevaretagelse.

”Det er et stærkt hold, der skal rådgive regeringen om implementering af erhvervsrettet EU-regulering. Jeg forventer at få en række væsentlige og prioriterede forslag til områder af dansk lovgivning, som med fordel kan kigges efter i sømmene for at se, om vi er gået længere end andre EU lande ved implementeringen af EU-regler,” siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) i pressemeddelelsen.

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00