Om  
Thomas Gammeltoft-Hansen

Thomas Gammeltoft-Hansen bliver professor på AU

Den tidligere forskningschef på Institut for Menneskerettigheder, Thomas Gammeltoft-Hansen, er blevet ansat som adjungeret professor på det juridiske institut ved Aarhus Universitet.

Line Jenvall

Thomas Gammeltoft-Hansen vender tilbage til Aarhus Universitet, hvorfra den profilerede forsker og tidligere forskningschef på Institut for Menneskerettigheder i sin blev ph.d. i jura efter at have afleveret en afhandling om flygtningeret, som høstede stor international anerkendelse.

Han bliver tilknyttet faggruppen for EU-ret og Folkeret samt forskningscenteret International and Transnational Tendencies in Law ved universitetets juridiske institut som adjungeret professor, skriver AU i en pressemeddelelse.

Den nyudnævnte professor er oprindeligt uddannet i statskundskab og har en master-grad i flygtningestudier fra Oxford University. Han har tidligere været seniorforsker ved DIIS og forskningschef ved Institut for Menneskerettigheder. Nu ser han frem til at tage fat på arbejdet med sine nye kolleger på Aarhus Universitet:

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00