International flygtninge-chef: Mure kan ikke holde desperate mennesker ude

INTERVIEW: Vi skal træde i karakter hjemme og ændre vores humanitære indsats ude, når det kommer til flygtningekrisen. Vores sikkerhed og vores værdier står på spil, hvis vi undlader. Altinget har talt med den tidligere britiske udenrigsminister og nuværende chef for International Rescue Committee, David Miliband.

David Miliband var engang fremtidens mand. Fremtiden for det britiske socialdemokrati, som Tony Blair havde rusket ud af sin ideologiske slummer og forvandlet til en nærmest ustoppelig politisk kraft i Storbritannien. Fremtiden for en ny europæisk måde at lave centrum-venstrepolitik på, hvor globaliseringen var en ven, ikke en fjende. Og endelig var David Miliband fremtidens mand i betydningen af at være en politiker, der evnede at love, at i morgen ville blive bedre end i dag.

Sådan taler han stadig. Men det er på trods. På trods af at han tabte en shakespearesk kamp om tronen i New Labour til sin bror, Ed. På trods af at centrum-venstretankerne om, hvordan gensidig afhængighed verdens lande imellem var en gylden chance for at lave en mere retfærdig, klogere og grønnere politik, i dag er reduceret til en ruin, mens centrum-højrepartier i størstedelen af Vesten sidder på regeringsmagten. Og på trods af at mange vælgere hellere stemmer på politikere, der lover at beskytte det, der er i dag, imod det, der kommer i morgen.

”Centrum-venstre har haft nogle tunge 10-15 år,” som han siger det. Man kan mærke, at han føler netop den tyngde på egne skuldre. Altinget interviewer ham over en telefon til New York. Det er her, han bor nu, efter han i 2013 sagde ja til at blive direktør i International Rescue Committee – en international udgave af Dansk Flygtningehjælp. Og det er fra den post og med flygtningekrisen som sin altoverskyggende interesse, han i dag engagerer sig politisk og udmønter tankerne om, hvordan de kriser, vi oplever, kun vedbliver med at være kriser, fordi vi tænker nationalt i stedet for globalt. Det projekt gav han kort før årsskiftet med bogen 'Rescue: Refugees and the Political Crisis of Our Time' en intellektuel overbygning. Det er en bog, han har skrevet både for at ”ramme en pæl gennem myten om, at flygtningekrisen ikke kan håndteres og løses,” som han siger til Altinget, og for at ”forbinde spørgsmålet om flygtningekrisen med et langt større spørgsmål om, hvordan vi forholder os til globaliseringen i det hele taget.”

Login

 • Anmeld

  THERESA WILLIAMS · jeg har brug for min ex tilbage

  love

  Hej, jeg er Theresa Williams Efter at have været i forhold til Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, Jeg bad ham med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende den anden dag, den var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen igen heldigvis. Siden da har jeg lovet, at enhver, jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller et andet tilfælde.

  1) kærlighedstæller
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægteskab Spells
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) Forsæt en tidligere elsker
  8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor / Lotteri stavning
  9) vil tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  gennem {drogunduspellcaster@gmail.com}