Udviklingsordførere prioriterer Folkemødet

De udviklingspolitiske ordførere prioriterer Folkemødet højt, som et sted at drøfte udviklingspolitiske spørgsmål og skabe genklang i befolkningen. 

Publikum foran Hovedscenen, da Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, holder partiledertale på Hovedscenen på Folkemødet i Allinge, lørdag den 18. juni 2022.
Publikum foran Hovedscenen, da Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, holder partiledertale på Hovedscenen på Folkemødet i Allinge, lørdag den 18. juni 2022.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Liv Raahauge-Pedersen

Der er travlhed i Allinge i disse dage, når Folkemødet for 14. gang forvandler den lille bornholmske by til Danmarks største demokratifestival. 

Folkemødet er spækket med arrangementer og debatter, som sætter fokus på udviklingspolitik. Det er bare en af grundene til, at udviklingsordførerne sætter et stort kryds i kalenderen, når Folkemødet løber af stablen.

Altinget har spurgt en række udviklingsordførere, hvorfor Folkemødet et vigtigt sted at tale om udviklingspolitik?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024