Her er partiernes ønskeseddel til fordeling af sommerpakke til ældre

Med aftalen om sommer- og erhvervspakken er der afsat 165 millioner kroner til sårbare, mennesker med handicap, børn, unge og ældres trivsel. Puljen skal nu forhandles i Social- og Ældreministeriet. 

De 165 millioner til sårbare og udsatte skal forhandles med social- og ældreminister Astrid Krag for bordenden. Enhedslisten vil prioritere midlerne til de sårbare, som indtil nu ikke har fået gavn af hjælpepakker under coronakrisen. 
De 165 millioner til sårbare og udsatte skal forhandles med social- og ældreminister Astrid Krag for bordenden. Enhedslisten vil prioritere midlerne til de sårbare, som indtil nu ikke har fået gavn af hjælpepakker under coronakrisen.  Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Søren Elkrog Friis

165 millioner kroner skal skabe bedre trivsel for sårbare, handicappede, børn, unge og ældre i den forhåbentlig sidste etape af coronakrisen.

Det er resultatet af aftalen om den 1,65 milliarder kroner dyre sommer- og erhvervspakke, som regeringen har indgået med Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten og Konservative.