Om Altinget Ældre

OM OS: Altinget Ældre leverer nyheder, analyse og debat om ældreområdet. Vi dækker politik om livet efter arbejdslivet og tryktester idealet om en tryg og værdig alderdom.

Alderdom er ikke længere, hvad den har været. Vi lever længere, arbejder længere, er mere aktive og har større opsparing til alderdommen. Men den demografiske udvikling sætter ældrevelfærden under pres - og stiller stadig højere krav til politisk prioritering og nytænkning.

Altinget Ældre tager de politiske målsætninger om at sikre en tryg og værdig alderdom under kritisk og konstruktiv behandling.

Vi dækker politik om livet efter arbejdslivet, herunder ældrepleje, pension, aktiv alderdom og meget mere, og holder et vågent øje med nye rapporter, analyser og evalueringer på ældreområdet.

Her finder du også masser af debat og servicestof, hvor du kan holde dig orienteret om lovforslag, kalenderstof samt navnenyheder.

Altinget Ældre henvender sig til alle, der arbejder professionelt med udviklingen på ældreområdet, for eksempel politikere, departementer og styrelser, interesseorganisationer, kommunale forvaltninger, pensionsselskaber, plejehjem og leverandører af ældrevelfærd.

Udgivelser
Altinget Ældre udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Her vil du også kunne finde debatstof, navnenyt og aktuelle nyhedsopdateringer. Tirsdag sender vi et debatnyhedsbrev, hvor fokus fortrinsvis ligger på temadebatter samt aktuelle ældrepolitiske emner. Torsdag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund og analyse. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk

Følg Altinget: ældre på Twitter: @AltingetAeldre

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Digital, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.