Om Altinget Ældre

Altinget Ældre leverer nyheder, analyse og debat om ældreområdet. Vi dækker politik om livet efter arbejdslivet og tryktester idealet om en tryg og værdig alderdom.

Uvildigt nichemedie om den politik og de aktører, der påvirker ældres liv i Danmark

Altinget Ældre tager de politiske målsætninger om at sikre en tryg og værdig alderdom under kritisk og konstruktiv behandling. Vi dækker politik om livet efter arbejdslivet, herunder ældrepleje, pension, aktiv alderdom og meget mere.

Det gør vi ved at levere kritisk og nysgerrig kvalitetsjournalistik, som klæder læserne på om de vigtigste politiske dagsordener på ældreområdet. Vi giver læserne eksklusiv adgang til nyheder, interviews, analyse og portrætter, som på kritisk og konstruktiv vis udfordrer de politiske idealer om værdighed og livskvalitet i alderdommen.

Vi går bag enkeltsagerne og dyrker den politiske proces, som foregår i spændingsfeltet mellem politiske beslutningstagere, centrale aktører og leverandører af velfærdsydelser til ældre. Også med fokus på mellemregningerne, hvor nuancer og forskydninger kan få stor betydning for slutresultatet.


Vi prioriteter debatindlæg af høj kvalitet fra fagfolk, meningsdannere og vigtige interessenter på ældreområdet. Og vi tilbyder det bedste overblik over kalenderbegivenheder, navnenyheder om jobskift og udnævnelser og ministersvar til Folketinget.

Du kan finde det hele på vores site eller få det leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Prøv det her. Vi håber, du vil læse med og deltage i debatten.

Udgivelser
Altinget ældre udkommer to gange om ugen. Som udgangspunkt hver mandag og hver torsdag med en blanding af nyheder, analyser, baggrund, interviews og portrætter samt debat om aktuelle udviklingspolitiske emner.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktør Rasmus Løppenthin på lø[email protected] 

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt [email protected]

Følg Altinget: ældre på Twitter: @AltingetAeldre

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Ældre, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Løppenthin

Redaktør, Altinget Børn og Altinget Ældre
journalistik og filosofi (Roskilde Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024