Om  
Kåre Hahn Michelsen

Pensionskassen For Akademikere får ny administrerende direktør

Nuværende investeringsdirektør Kåre Hahn Michelsen overtager ansvaret som administrerende direktør i P+, Pensionkassen for akademikerne, 1. september.

Foto: Pressefoto/P+
Carl Andersen

Kåre Hahn Michelsen overtager ansvaret som administrerende direktør i P+ 1. september, når nuværende direktør, Søren Kolbye Sørensen, går på pension.

Det oplyser P+ i en pressemeddelelse.

Allerede 1. juni træder Kåre Hahn Michelsen ind i direktionen, hvor han indtil 1. september kommer til at have en overgangsperiode sammen med afgående administrerende direktør, Søren Kolbye Sørensen. 

Kåre Hahn Michelsen har igennem de seneste tre år været investeringsdirektør i P+, og har derfor været én blandt flere kandidater til stillingen, som bestyrelsen har kigget på i samarbejde med en ekstern rekrutteringskonsulent. 

Kim Duus, bestyrelsesformand for P+, udtaler om valget:

"Han (Kåre Hahn Michelsen, red) har mange års ledelseserfaring, stor viden om forvaltning af aktiver, dyb indsigt i de finansielle markeder og mekanismerne bag driften af en pensionskasse. At han allerede kender P+’s forretningsmodel og organisation indefra er selvfølgelig også en fordel.”

Kåre Hahn Michelsen skal nu stå i spidsen for 110.000 medlemmer og forvaltningen af godt 150 millarder kroner.

Han er 53 år og cand.scient.oecon. fra Københavns Universitet.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kåre Hahn Michelsen

Adm. direktør, P+
cand.scient.oecon.

0:000:00