Velfærdsoverblikket: Det sker i uge 2

OVERBLIK: DF vil have minimumsnormeringer for ældre, psykiatriens personale skal anonymiseres, og så venter der en travl uge med flere samråd for social- og indenrigsministeren. Her er overblikket over ugens vigtigste begivenheder på velfærdsområdet.

Kristian Thulesen Dahl og Morten Messerschmidt, begge fra DF, er to af initiativtagerne til et beslutningsforslag, der skal sikre minimumsnormeringer på ældreområdet.
Kristian Thulesen Dahl og Morten Messerschmidt, begge fra DF, er to af initiativtagerne til et beslutningsforslag, der skal sikre minimumsnormeringer på ældreområdet.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Jarl Viktor Schultz
Fakta
Velfærdsoverblikket
  • Hver mandag giver Altinget et overblik over begivenhederne på velfærdsområdet i løbet af den kommende uge.
  • Det kan være samråd, lovbehandlinger, høringer, konferencer, kongresser, årsmøder eller planlagte politiske forhandlinger.
  • Fokus ligger på områderne kommunal, arbejdsmarked, social, børn, ældre og sundhed, og overblikket vil være på fagportalerne af samme navn på Altinget.
  • Skriv til [email protected], hvis du vil varsle en begivenhed, som kunne indgå i velfærdsoverblikket

Kampen mod corona fylder danskernes hverdag, og på Christiansborg er den politiske sæson kickstartet med udsigten til en mulig rigsretssag, valg af ny næstformand i Venstre og tilløbet til et nyt parti.   

Men i denne uge er også den løbende velfærdspolitiske dialog og politikudvikling ved at komme op i tempo. Det sker ikke mindst med en række samråd, online konferencer og beslutningsforslag i Folketinget.

MANDAG

Altinget logoÆldre
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget ældre kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00