Hver tredje dansker er utilfreds med Støjberg

MÅLING: 33 procent af danskerne synes, Inger Støjberg har gjort det dårligt som minister, og kun hver tiende, at hun har gjort det godt. Hun har ikke udnyttet sin platform, siger politisk kommentator Niels Krause-Kjær. V er uforstående.
Hver tredje dansker synes, Støjberg har gjort det dårligt som minister. Det skyldes ledigheden, siger Venstre.
Hver tredje dansker synes, Støjberg har gjort det dårligt som minister. Det skyldes ledigheden, siger Venstre.Foto: Pressefoto
Anne Bjerregaard

Man kunne godt forestille sig, at Claus Hjort mentalt set kunne køre et dobbeltministerium.

Niels Krause-Kjær
Journalist og politisk kommentator

Inger Støjberg har ikke gjort et særligt godt indtryk rundt i de danske hjem. I en meningsmåling foretaget af A&B Analyse for Altinget.dk svarer 33 procent af de 1110 adspurgte, at beskæftigelsesministeren har klaret det dårligt eller meget dårligt som minister. 10 procent synes, hun har gjort det godt eller meget godt, mens 40 procent angiver hverken godt eller dårligt. 17 procent ved ikke.

Politisk kommentator Niels Krause-Kjær betoner, at det negative udfald kan være resultatet af danskernes generelle opfattelse af beskæftigelsen for tiden.

"Men når det er sagt, så er tallene et udtryk for, at Inger Støjberg kun i begrænset omfang har været i stand til at udnytte den platform, der ligger i at være minister og sætte sig på debatten i det offentlige rum," siger Krause-Kjær, der mener, at Støjberg i stil med de andre nye ministre udnævnt i april har haft en kringlet opløbsstrækning med en sommerferie midt i.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00